Pazarspor’da Oktay Çabuk Rüzgarı

Pazarspor’da Oktay Çabuk Rüzgarı

Çalıştığı her takıma pozitif enerjisini veren, mücadele gücünü oyuncularına aktaran Oktay hoca, küme düşer denilen Rize Pazar Sporu en alt sıradan yukarılara doğru çıkarmaya başladı.

www.somadaspor.com

Göreve başladıktan sonra iki maça çıkan Soma’lı Antrenör Oktay Çabuk, ilk maçta Van sporu 2-0 ikinci maçta Sivas Belediye Sporu 4-2 gibi farklı skorla yenerek dikkatleri üzerine çekti. Hafta içi çarşamba günü ligin güçlü ekibi olan Sakarya Spor karşısına çıkacak olan Pazar Sporda nefesler adeta tutuldu.

İlgili Haberler

Oktay Çabuk Pazarspor’da


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN