Pazarcılar Dernek Başkanı Coşkun Çayıroğlu’ndan Zafer Spora Destek

Pazarcılar Dernek Başkanı Coşkun Çayıroğlu’ndan Zafer Spora Destek

Coşkun Çayıroğlu Zafer Spor Kadın Futbol Takımına yaz dönemi çalışmalarının başlaması ile birlikte malzeme desteğinde bulundu.

Pazarcılar Dernek Başkanı Coşkun Çayıroğlu’ndan Zafer Spora Destek.

İki kızı da Zafer Sporda futbol oynayan Coşkun Çayıroğlu “ Şehrimize renk katan bu kadın futbol takımının her türlü desteği hak ettiğini düşünüyorum. İki kızımın da futbol oynadığı bu kulübün ne kadar büyük özveri ile bu işi başardıklarını biliyorum. Futbol oynayan kendi kızlarımla ve bütün kızlarla gurur duyuyorum. Bir çok insan gibi ben de kızların futbol oynaması konusunda tereddüt içerisindeydim fakat bu gün kızlarım için verdiğim en doğru kararlardan birini vermiş olduğumu görüyorum. Bu şehirdeki herkesin desteklemesi gereken çok ciddi bir proje olduğunu yaşayarak gördüm. Bundan sonra da elimden geldiği oranda Zafer Spora destek olacağım.” Dedi.

Dernek Başkanı Coşkun Çayıroğlu’ndan Zafer Spora DestekKulüp Başkanı Hakan Arslancan ise “Sayın Çayıroğlu’na güzel düşünceleri ve desteği için teşekkür ederim. Kendisine malzeme desteğinin yanında iki kız babası olarak, kızlarına sağladığı imkanlar için şükranlarımı sunarım. Cesur babaların, cesur kızları olur” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN