Özkan Kalman’a Pubis Engeli

Özkan Kalman’a Pubis Engeli

Somaspor’un sezon başı alt yapısından bünyesine dahil ettiği ve çok şeyler beklediği 2002 doğumlu yetenekli forvet oyuncusu Özkan Kalman’a Pubis engeli.

İlk yarının 5.haftasında pubis başlangıcı teşhisi konulan, 17 Ekim 2020’den beri tedavi ve dinlenme süreci sonrası son hafta takımla antrenmanlara çıkan genç oyuncunun sakatlığı yeniden nüksetti.

Özellikle futbolcular başta olmak üzere sporcularda kasık bölgesinde görülen aşırı zorlamaya dayalı ”PUBİS” sakatlığı insanı çok üzüyor. Bu sakatlığı yaşayan eski bir futbolcu olarak insanda yarattığı çaresizliğini çok iyi bilirim.. İşte bu çaresizliği yaşayan oyunculardan bir tanesi de yetenekleri olan geç oyuncu Özkan Kalman..


3 Haftadır Tedavi Oluyor

İkinci PUBİS rahatsızlığından dolayı 3 haftadır tedavi gören Özkan’ın önümüzdeki hafta çalışmalara katılması bekleniliyor..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

4 YORUM

  1. Avatar
    Kadir Durhan

    Acil şifalar diliyorum genç kardeşime

  2. Avatar
    Ufuk Çoban

    Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah takıma katılır ve somasporumuza çok faydalı bir oyuncu olur

  3. Avatar
    Kamil Yildiz

    ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH

  4. Avatar
    Emrah Cantürk

    Aynen valla bendede çift taraflı çok kötü bir sakatlık allah yardımcısı olsun

YORUM YAZIN