Özgür Bayer Karagümrük’te

Özgür Bayer Karagümrük’te

Özgür Bayer TFF 1. Lig ekiplerinden Karagümrük FK ile anlaştı.

Türkiye liglerin in üst düzey takımlarında futbol oynadıktan sonra aktif futbolculuk kariyerini sonlandırarak, teknik adam olarak futbol yaşantısına devam etme kararı alan Özgür Bayer, geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin saygın antrenörlerinden biri olan Giray Bulak’ın daveti üzerine Karagümrükspor da göreve başladı.

Soma da doğup büyümesi, 1999-2000 3.lig sezonunda Soma Linyitspor’da futbol oynamış olması, futbol camiasında, gerek ilçemizde gerekse ülke genelinde örnek ve sempatik kişiliği ile tanınan,çok sevilen çalıştığı her hocadan takdir ve davet alan Bayer, futbolculuk dönemindeki parlak kariyerini antrenörlük hayatında da sürdürme kararlılığında.



ÖZGÜR BAYER,KARAGÜMRÜKSPOR
Rasim Kara, Rıza Çalımbay, Yılmaz Vural, Levent Eriş, Giray Bulak gibi hocalar ile çalışmış olması sebebiyle kendisini şanslı gören genç teknik adam gelecekte bu hocalar dan edindiği bilgi, tecrübe ve deneyimleri çalıştıracağı takımlarda kullanmak niyetinde.

Bilindiği üzere Özgür, Soma Sotes, Soma Linyit, Beylerbeyi, Yimpaş Yozgat, Denizlispor, Trabzon spor, Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor, Kocaelispor, Ankaragücü, Boluspor, Karşıyaka ve Adanaspor takımlarında futbol oynamış. Bucaspor, Manisa Büyük Şehir Belediye, Fethiyespor, Gümüşhane, Boluspor ve Balıkesirspor takımlarında da teknik adamlık deneyimi yaşadı.
KARAGÜMRÜK FK,ÖZGÜR BAYER,GİRAY BULAK


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN