Özcan Aydın ve Enes Bakal’dan Açıklama

Özcan Aydın ve Enes Bakal’dan Açıklama

TFF 2.Lig Kırmızı Grubun çiçeği burnunda ki takımı Somaspor’un başarılı futbolcularından Özcan Aydın ve Enes Bakal, bu hafta sonu başlayacak lig öncesinde hedeflerinin üst sıralar olduğunu söylediler.

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala TFF Tesislerinde hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı takımın orta saha oyuncusu Özcan Aydın ile forvet oyuncusu Enes Bakal, açıklamalarda bulundular.

ÖZCAN AYDINZorlu Gruptayız!

Zorlu grupta yer aldıklarını belirten Özcan Aydın, “Gerçekten kaliteli takımların yer aldığı zorlu gruptayız. Bu ligin üstünde olan takımlar, iyi transferler yaparak kadrolarını daha da güçlendirdiler. Biz de bu ligde yeni olmamıza rağmen kaliteli oyunculardan kurulu iyi ekiplerinden biriyiz. Burada aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla beraber çok iyi çalışıyoruz ve lige hazırlanıyoruz. Geçen sezon elde ettiğimiz başarıda olduğu gibi bu sezonda Somaspor‘u istenilen ve arzu edilen noktaya getirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

ENES BAKALYabancılık Çekmedim

Sezon başı Aliağa FK’dan transfer edilen Enes Bakal, yeni olmasına rağmen arkadaşlarının kendisine karşı olan davranışlarla sanki uzun yıllar bu camianın bir parçasıymış gibi çok rahat olduğunu belirtti. Geçen sezon büyük bir başarı göstererek 2.lige yükselen kulübünün bu sezonda aynı başarıyı yakalayacağından yana şüphesi olmadığını vurgulayan Enes Bakal, “Eski oyuncular ve benim gibi transfer edilen yeni oyuncularla daha da iyi bir ekip olduk. Eski-yeni ayrımı olmadan gayet uyumlu hareket ediyoruz.. Diğer takımların yüksek rakamlarla kadrolarını güçlendirmeleri bizi pekte bağlamıyor. Bizim takımda iyi  arkadaşlık olduğu sürece başarılı olacağımızı düşünüyorum.” şeklinde görüş belirtti.SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN