Oyuncularımız Müthiş İşler Çıkarmaya Devam Ediyorlar

Oyuncularımız Müthiş İşler Çıkarmaya Devam Ediyorlar

Arhavispor maçında özellikle ikinci yarıda başarılı bir oyun ortaya koyan Somaspor, sergilediği pozitif nitelikli futbol ve gerekse skora yönelik attığı gollerle hedefine bir adım daha yaklaştı.

Alınan farklı galibiyetin ardından bloğumuza konuşan Somaspor’un başarılı teknik adamı Burhanettin Basatemür, “Konuk ettiğimiz Arhavispor karşısında takım olarak çok iyi mücadele ettik. Bulmuş olduğumuz gollerle sahadan 3-0 gibi bir skorla galip ayrılarak, en yakın rakibimizle aramızdaki puan farkını 8’e çıkardık.’’dedi.


Burhanettin-Basatemür-işimizi-Ciddiye-Almamız-LazımBasatemür, ”Hemen hemen her hafta benzer maçlar oynuyoruz. Direnci ve temposu yüksek maçlar. Ve her biri final niteliğinde. İlk yarısı her zamanki gibi daha zor olan maçlar. Kapanan ve iyi mücadele eden rakibimiz karşısında son bölümde öne geçtik. İkinci yarı ise daha istediğimiz bir oyun vardı. Oyuncularımız müthiş işler çıkarmaya devam ediyorlar. Hepsinin ayaklarına ve yüreklerine sağlık. Aradaki fark 8 puana çıktı ve bundan dolayı son derece mutluyuz. Ancak henüz bitmiş hiç bir şey yok. Çok sayıda zor maçımız var. Aynı inanç, mücadele ve ciddiyetle devam etmemiz gerekiyor. Maçta sakat yada cezalı oyuncumuzun olmaması da sevindirici. Bizi her zaman destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Bağlantılı Haberler;

Somasporda Yüzler Gülüyor
Somaspor Emin ve Güçlü Adımlarla
Somaspor Arhavispor Maçının Golleri (VİDEO)
Somaspor 3-0 Arhavispor (VİDEO)
Oğuzhan, Koray ve Abdulkadir Arhavispor Maçı Öncesi Konuştu!
Arhavispor Hazırlıkları Tamamlandı
Maçın Hakemi Kırıkkale Bölgesinden
Lider Somaspor, Arhavispor Hazırlıklarına Başladı
Saha Zeminine Rağmen
Arhavispor 0-2 Somaspor
Arhavispor Maç Önü
Arhavispor Maçının Hakemleriyle Maç Kaybetmedik

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN