Otoritelerin Daha Dikkatli İzlemesi Gereken Bir Takım Olduk

Otoritelerin Daha Dikkatli İzlemesi Gereken Bir Takım Olduk

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Somaspor, ligin 11.hafta maçında Bayburt Özel İdarespor’u geriye düştüğü maçta 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Somaspor kulüp başkanı Mustafa Aydın, bloğumuza açıklamalarda bulundu.

Kulüp başkanı Mustafa Aydın, üst sıraları zorlayan Bayburt Özel İdarespor’a karşı alınan 3 gollü galibiyeti  “Teknik ekibimiz ve sporcularımızla gurur duyuyorum. Akıllı, yürekten, disiplinli, sabırlı, yerinde ve zamanında oynadılar ve karşılığını 3 gollü galibiyetle aldılar” diye değerlendirdi.

Aydın, ‘’Önceki hafta ki Sivas Belediyespor galibiyetinden sonra Bayburt Özel İdarespor maçı ligin gidişatı açısından daha da önemli hale gelmişti. Hafta boyu bu bilinçle çalıştı takımımız. Maçın başında rakibin dirençli bir oyunu vardı, dakikalar ilerledikçe kendi oyunumuzu rakibe kabul ettirmeye başladık, etkili de oynadık.

İlk yarı skor üretecek pozisyonlarımız oldu rakip kaleci bunlarda başarılı oldu. İkinci yarının başında anlık konsantre kaybından bir gol yedik ve sonrasında tüm gücümüzle oyuna ağırlık koydu takımımız dinamik coşkulu mücadeleci kimliğimizle rakibi baskı altına alarak önce oyunu dengeledik sonrasın da galibiyet gollerini bulduk.’’

Oyuncu değişiklikler ve kenardan gelen oyuncuların katkısına da değinen Aydın;

‘’Kenardan giren oyuncularımızın katkısı muntazamdı. 2.lig de olağanüstü işler yapıyor futbol istatistiklerine görülmemiş katkılar veriyoruz. Santraforumuz attığı 10 golün 7’sini kafa ile attı ki bu muhteşem bir istatistik ve organizasyon neticesi. Futbol camiasında otoritelerin ve analizcilerin daha dikkatli izlemesi gereken bir takım olduk. 2.Lig kırmızı grupta dev bütçelere karşı yüreğimizle dinamik bir mücadele ediyoruz ve bizim şehrimize de bu yakışır. Mücadele en çok bizim şehrimize yakışıyor emeğin alın terinin şehriyiz. Somaspor’un bu mücadelesi daha fazla izlenmeyi daha fazla coşkuyu hak ediyor. Somaspor markasını çok iyi temsil eden bu mücadelede emeği olan teknik ekip ve oyuncularımızı bir kez daha yürekten kutluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Şimdi önümüzde Çarşamba günü oynayacağımız Sarıyer maçı var tüm konsantremizi bu maça çevirmemiz gerek.’’

Mustafa Aydın, açıklamalarının son bölümünde;

‘’Her daim yanımızda olan tüm sorunlarımızla birebir ilgilenen Bayburt Özel İdarespor maçımıza gelerek takımımıza tribünden destek veren Manisa Milletvekilimiz Mehmet Ali Özkan Bey’e ve yine kulübümüze önemli katkılar veren tribünlere gelerek destek olan Soma Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Hayati Gümüş ve yönetim kuruluna, ayrıca az sayıda olsa da tribünlerden bizlere destek olan taraftarlarımıza teşekkür ederiz.’’ifadelerine yer verdi.

Bağlantılı Haberler;

Zor Bir Maçı Daha Kazandığımız İçin Mutluyuz
Anlamlı Galibiyet, Takım Taraftar Buluşması
Arifeyi Gösterip Bayramı Göstermedik:3-1
Somaspor Özel İdareyi Bekliyor
Somaspor Özel İdare Maçının Hakemleri Belirlendi

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN