Osmaniyespor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Osmaniyespor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Somaspor’un 15.hafta Osmaniyespor FK ile oynayacağı karşılaşmayı Çanakkale Bölgesi Klasman hakemi yönetecek.

 

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta 28 puan ve averajla 2.sırada yer alan Somaspor, 15.hafta karşılaşmasında evinde 11 puanla 13.sırada yer alan Osmaniyespor FK’yı konuk edecek.

 

24 Aralık Perşembe günü saat 13:00’de Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Çanakkale Bölgesi Klasman hakemlerinden Tolga Tugay İnan yönetecek.

İnan’ın yardımcıları ise Tuncay Ercan (Çanakkale), Melih Tan (Yalova) ve Şakir Koç (Çanakkale) olacak..

 

Melih Tan İle 3.Kez

Hakem triosundan 2.yardımcı hakem Melih Tan bu sezonun 8.haftasında evimizde Çarşambaspor‘u 3-0 mağlup ettiğim maçta 2.yardımcı ve 7 Nisan 2019 Bal sezonunda Ödemişspor ile evimizde golsüz berabere kaldığımız maçta 4.hakem olarak görev yaptı. (yukarıdaki görselde topa yakın olan)

Diğer hakem hocalarımız ise ilk defa maçımızda görev yapacak..

Oğuz Akyüz hakem

Oğuz Akyüz Sarıyer Maçında

Manisa İli Klasman Yardımcı Hakemlerimizden Oğuz Akyüz, 2.Lig Beyaz Grupta oynanacak olan Sarıyer-Gümüşhanespor maçında 1.yardımcı hakem olarak görev yapacak. Aynı zamanda Soma’lı olan hakem hocamıza başarılar diliyoruz..(uzun olan:))



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN