Oryantiring’te Türkiye Birincisi Soma’dan

Oryantiring’te Türkiye Birincisi Soma’dan

5-6 Mart 2022 tarihlerinde Antalya’nın Alanya ilçesinde Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Kademe Oryantiring yarışması yapıldı.

16 ile 65 yaş aralığında 1200 sporcu ve 45 Kulübün katıldığı Yarışmada sporcular Antik çağlarda korsanlara, Bizans döneminde derebeylerine ev sahipliği yapmış ve nihayet Anadolu Selçukluları döneminde de başkentliğe yükselmiş ender güzellikteki tarihi bir şehirde, 1. Gün CEBELİREİS mevkiinde yapılan Orta Mesafe yarışmasında genel olarak tırmanışı olmayan ancak teknik bir arazide, 2.gün GEDEVET mevkiinde yapılan Uzun Mesafe yarışmasında teknik ve sert bir araziye sahip olan bölgede sporcularımız mücadele ettiler.

Alanya Oryantiring'te Türkiye Birincisi Soma'dan

SOMA LİNYİT SPOR KULÜBÜ olarak;

E16 A KATEGORİSİNDE TÜRKİYE 1.si BERKAY KILIÇ (UZUN MESAFE)
K40 KATEGORİSİNDE TÜRKİYE 4.si NURSEL DÜZDEMİR (ORTA MESAFE)
E16 A KATEGORİSİNDE

TÜRKİYE 7.si FURKAN GENÇ (UZUN MESAFE)

E16 A KATEGORİSİNDE
TÜRKİYE 8.si FURKAN GENÇ (ORTA MESAFE)

Oryantiring branşında antrenör ve sporcu aynı anda yarışabilme imkanına sahip olduğundan sporcularımızın parkurda neler gördüğüne bizzat antrenörlerimiz şahit olarak , antrenörlerimiz onlarla empati yapabilme şansını yakalıyor.

Karslı, teşekkür etti

Soma Linyitspor Kulübü başkanı Orhan Karslı, ”Her daim Ulaşım desteklerinden dolayı Soma Belediye Başkanı Ali TULUP’a, Soma İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Dilek MERT’e , Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail ERDİNÇ’e emeği geçen Oryantiring antrenörlerimiz Nursel DÜZDEMİR ve İsmail Burak BİÇER’e teşekkür ederiz.”dedi.
Bizlerde Somadaspor olarak dereceye giren sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN