Orhangazi Belediyespor Maç Önü (2)

Orhangazi Belediyespor Maç Önü (2)

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta ikinci yarıya 4-3’lük Ayvalıkgücü Belediyespor galibiyeti ile başlangıç yapan Somaspor, 15.hafta deplasmanda Orhangazi Belediyespor’un konuğu olacak.

SOMADASPOR

Sezonun ilk yarının ikinci haftasında Soma Atatürk Stadında iki takım arasında oynanan karşılaşmayı, üstün ve gelecek adına umut veren bir performansla; Osman Atalay Demirtaş, Yusuf Demir ve Üzeyir Ergün’ün attığı gollerle 3-0 Somaspor kazanmıştı (buraya tıklayınız)
BU HAFTAKİ RAKİBİMİZ ORHANGAZİ BELEDİYESPOR
İlk yarıdaki ‘’Orhangazi Belediyespor Maç Önü’’ şuradaki yazımızda da belirtmiştim. Rakibimiz geçen sezon 3.ligde mücadele etmiş ve son maçında lige veda etmişti. Kırmızı Siyahlılar kümede kalmak için mutlak kazanılması gereken karşılaşmada sahasında Bayburt Özel İdare’ye 4-3 yenildi ve küme düştü. 3.ligden düşen ve bu sezona evinde 3-0’lık Gülbahçespor mağlubiyeti ile başlayan Orhangazi Belediyespor, geçen hafta 3 yedekle Gülbahçespor deplasmanında rakibine 2-0 mağlup olmuştu. 81.dakikada oyuna giren Mehmet Kaya, 90.dakikada kırmızı kart gördü.

Sezonun ilk yarının son maçında Ödemişspor deplasmanında 1-1’lik skorla ayrılan kadrodan, geçen hafta oynadıkları Gülbahçespor maçında tam 11 oyuncu (kaleci Burak Konyalı, Burak Halil, Yunus Öz, Osman Alptekin, Oğuzhan Bozkurt, Adem Erdem, Yunus Emre, Vedat Tura, Samet Kor, Emrah Serdar ve Ahmet Can) yer almadı. Yani baktığımızda kadro derinliği yeterliliğini yitirmiş, birde Mehmet Kaya kırmızı kart görmüş.
Bu hafta sonu nasıl bir kadroyla çıkacaklar hep beraber göreceğiz.




27 Ocak Pazar günü Orhangazi İlçe Stadında oynanacak maçın başlama saati 14:00 Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Hakan Tezcan yönetecek. Tezcan’ın yardımcılıklarını ise; Kırlareli Bölgesi hakemlerinden Ünal İpekçi ve Orhan Çodar üstlenecek. İstanbul Bölgesi hakemlerinden Volkan Uçkan ise dördüncü hakem olarak sahada yer alacak.
İkinci defa maçımızda düdük çalacak olan hakem Hakan Tezcan, 2 Mart 2014 tarihinde evimizde oynadığımız ve 32′ Ufuk, 61′ pen, 76 Doğan, 73′ Gökay ve 90+1’de Mert’in attığı gollerle 5-0 mağlup ettiğimiz Bozüyük Vitra maçında da düdük çalmıştı.(buraya tıklayınız)




Bu haftaya kadar her şey bizim istediğimiz doğrultuda gidiyor.. 6 Haftadır iç-dış saha ayrımı yapmadan, puan kaybetmeden hedefe emin adımlarla ilerliyoruz..  Şu an taraftarın tek yapması gereken, sabırlı olmaları tıpkı geçen hafta Ayvalıkgücü Belediyespor maçında olduğu gibi.. Futbolcu kardeşlerim, inşallah ligin ilk yarısının ikinci haftasında evimizde oynadığımız ve 3-0 galip geldiğimiz karşılaşma sonrası  yukarıdaki tablonun benzerini yaşatırlar.. Tek temennimiz bu yönde..SİYAH-BEYAZ DEVAM..

Not: Deplasmana maça gidemeyecekler için karşılaşma Çağdaş  Arslan’a ait;  Somaspor Kulübü 1985  sosyal medya adresinden canlı yayınlanacak oradan takip edebilirler..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN