Önemli Olan Galibiyetti

Önemli Olan Galibiyetti

Yalovaspor karşısında maça iyi başladık ve penaltı golü ile öne geçtik..

Erken gol olunca biraz oyunu rölantiye aldık.

Maç daha çok orta saha mücadelesi görüntüsünde geçti. İlk yarı boyunca tempo olarak düşüktü.. Top Nurettin’e gelince ataklar biraz olgunlaşıyor. Genel görüntü itibarıyla oyunu tam rakip sahaya yıktık diyemeyiz bu konuda daha iyi olabilirdik..

somaspor yalovaspor

Beraberlik golünü tehlikeli bölgede gereksiz yapılan faul sonrası frikikten yedik. Rakip öyle aman aman geldiği yoktu böyle gol yediğinde gereksiz stres oluyor.. Böyle goller yemememiz lazım..

İkinci yarı da yine kontrol olarak oyun bizde olsa da pozisyon olarak gol olacak vuruşları maalesef yapamadık . Ön tarafta Nurettin dışında topla etkili değildik.. Nurettin de ceza sahasına uzak kaldığında çoğalmada yeterli olamadığımız durumlar oluyordu bunları çoğaltmamız lazım. Oyun olarak hızlı ve tempolu oynamak için daha gayretli olmalıyız. Forvette oynayan Muhammed’i Özcan’ın sıfırdan getirip ”alda at” dediği pozisyonun dışında  yeterince topla buluşturamadık.



somaspor yalovaspor

Maç ilerledikçe, dakika olarak beklediğimiz golü bulmak için ataklar olsa da sonuçsuz kalıyordu. Nitekim yine bir penaltı golü ile öne geçmesini bildik.  Galibiyet için gol nasıl olursa olsun galip gelmek önemliydi oda oldu ..

Somaspor maçlarını kazanmaya devam ediyor güzel olan bu oyun olarak ilerleyen haftalar daha iyi olacaktır evimizde kazanmak önemli bunu başardık ..Sağlıklı günlere Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)



Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN