Ömer’mi Tunay’mı?

Ömer’mi Tunay’mı?

Misli com 3.Lig 3.Grubun 3.haftasında üst sıraları ilgilendirecek maçta Elazığ Karakoçan FK ile Somaspor karşı karşıya gelecek.

www.somadaspor.com

Zorluk derecesi yüksek maçta sonucu geçen sezon Somaspor formasını da giyen Elazığ Karakoçan FK kalecisi Ömer Kavurkacı ve Somaspor kalecisi Tunay Meral belirleyecek.

 

Geçen Sezonun İstatistiklerine Baktığımızda;

Pandemiden dolayı 28 hafta süren lig’de, Ömer Kavurkacı 20 maç Somaspor kalesini korurken kalesinde 22 gol gördü.

Lig’de 8 Ziraat Türkiye Kupasında 3 ve Play-Off’da 2 toplamda ise 13 kez kaleyi koruyan Tunay Meral, lig’de 7 kupada 4 ve Play’off’da 3 olmak üzere toplam 14 gol yedi.



Bu Sezona Baktığımızda;

İkinci haftanın geride kaldığı lig’de kalelerini koruyan her iki kaleciden Tunay Meral rakip forvetlere gol sevinci yaşatmazken, Ömer Kavurkacı bu sevinci iki kez rakiplerine yaşattı.

4 Ekim Pazar günü Elazığ Doğukent Butik Stadı’nda oynanacak maçta, daha önce aynı forma uğruna ter döken bu iki kalecinin başarısı takımın puan ve ya puanlarla ayrılmasını neden olacak. Umarız bu ”Tunay Meral” olur..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN