Olmak Ya da Olmamak, Arjantin-Brezilya

Olmak Ya da Olmamak, Arjantin-Brezilya

Olmak ya da olmamak böyle bir maça çıktı Nitromak, hemde iddialı rakibi Yuta Çalışkan karşısında.

Yuta’ya beraberlikte yetecekti halbuki maça iki tarafta birbirini tartarak başladı. Yuta takımı Savaş ve Şahsu’yla ince ince kaleyi yoklasa da net bi pozisyon bulamadılar. Sağ köşeden Nitromak kornerde Sülo nun alda at ortasına Ramazan aynı güzellikte kafayla köşeye bıraktı 1 0..

Organize ataklarını çoğaltan Yuta, Fatih’in kendi becerileriyle sürdüğü topu 20 metreden çatala atınca hem skoru eşitledi hem de durgun olan takımını ateşlemiş oldu. 1-1
Çok organize müthiş paslarla gol arayan Nitromak ilk yarının son dakikalarında harika paslarla geldiği Yuta kalesine Tunahan’ın vurmak yerine alda at pasını Adem gole çevirince ilk yarıyı 2-1 Nitromak önde kapattı..

İkinci yarıya daha istekli başlayan taraf Yuta oldu. Dakikalar ilerledikçe bir türlü aradığı golü bulamayan Yuta risk almaya devam etti. Sülo ile Nitromakda pozisyon arıyor yer yer etkilide oluyordu..
Bu dakikaların birinde usta oyuncu Şahsu karambol topu havada iyi takip etti belkide sahanın en kısa oyuncusu olan Şahsu en yüksekte topa kafayı vurdu ve köşeye bıraktı 2-2.

ilerleyen dakikalarda Yuta’ya beraberlik yetmesine rağmen gereksiz önde oynama isteği başına dert açtı ve gruptan çıkamadı.
Oyunun don 15 dakikasını diriliği ve hazır haliyle harika oynayan Sarı Sülo attığı üç birbirinden güzel gol ve yaptığı iki asistle maçın yıldızı oldu..
Yuta adına Hüseyin dün kötü başlaması ve genel anlamda oyuncularda ki isteksizlik takımın elenmesine sebep oldu, usta ayak Şahsu tek başına yetemedi..



Nitromak adına sahanın tartışmasız en iyisi 3 sezondur patlayamayan Sülo sonunda patladı ve takımını bir üst tura çıkardı.. Tebrikler kardeşim..Onun yanında Ramazan ve Yiğitcan kusursuz oyunlarına 1’er de gol ekleyince takım gruptaki en güzel oyununu ortaya koymuş oldu. Ahmet, Tunahan, Yiğit, Azmi ve Adem de iyidiler.. Kaleci Emrah da gününde olunca zafer gelmiş oldu.. Tebrikler beyler.. Eleme maçında MEB ile karşılaşacak olan Nitromak takımına başarılar diliyorum..

Günün 2. Maçı Arjantin-Brezilya

“Arjantin-Berezilya maçı havasında geçecek bu maç” dedik. Formalar öyleydi seromoni falan müthiş liderlik için kapışan Mevlana-Ticaret maçını başlama düdüğünden 20 dakika sonra Alper bitirdi..
Voleler, çatallar, topuklar derken attığı üç güzel golle takımını 3-0 öne geçirdi ve ilk yarıdan fişi çekmiş ve Kolin takımının rakibi oldu bile..

İkinci yarıda da pozitif oyununu sürdüren Ticaret Odası finallerdeki rakiplerine de boy göstermiş oldu..
Bu sene O sene parolasıyla yola çıkan Ticaret Odasına başarılar diliyoruz.. D-grubunu 2. bitirmesi kesinleşen Mevlana takımının rakibi de Eli 2 oldu..

Oyuna kötü başlayan Mevlana diğer maçların aksine defanstaki disiplini bozunca Alper e önlem alamayınca yenilgiden kurtulamadı. Bitmek bilmeyen enerjisiyle yine kusursuz oynadı Mesut. Çağlar gününde değildi. İsmail bildiğiniz gibi Muamer, Kamil, Serhat, Yusuf verilen görevi eksiksiz yerine getirdiler.

İki takımı da oynadığı centilmence oyun ve güzel futbol için tebrik ediyor başarılar diliyoruz. Mahallenizin Delisi Laz İbo

NOT: Haberin başlığındaki görselde; Soma Termik takımı ile 2016 sezonunda Kaymakamlık Futbol Turnuvası şampiyonu olan kadroda yer alan üç isim; Laz İbo, Gökhan Elmalı ve Onur Çetin maç sonu rica ettiler ”Bu anı ölümsüzleştirelim hocam”dediler bizde onları kırmadık:)  Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!.

SÜTÇÜOĞLU MOBİLYAEV EŞYASI VE SPOT MAĞAZASI Spot ve 2. El tüm Eşyalarınız Nakit Değerinde Alınır, Satılır. Oturma Grubu, Beyaz Eşya, Yatak Odası Takımı, Yemek Masası, Büro Masa ve Sandalye, vs. Tüm Ürünleriniz Değerinde Alınır, Satılır. Ayrıca Nakliye Yapılır TEL: Mehmet Gökçen 0542 278 5819- Abdurrahman Gökçen 0541 361 7818 ADRES: KURTULUŞ MaH. ATATÜRK CD NO:86 / A SOMA-manisa
SÜTÇÜOĞLU MOBİLYA EV EŞYASI VE SPOT MAĞAZASI Spot ve 2. El tüm Eşyalarınız Nakit Değerinde Alınır, Satılır. Oturma Grubu, Beyaz Eşya, Yatak Odası Takımı, Yemek Masası, Büro Masa ve Sandalye, vs. Tüm Ürünleriniz Değerinde Alınır, Satılır. Ayrıca Nakliye Yapılır TEL: Mehmet Gökçen 0542 278 5819Abdurrahman Gökçen 0541 361 7818 ADRES: KURTULUŞ MaH. ATATÜRK CD NO:86 / A SOMA-Manisa
somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA
SOMA DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK Soma’nın Yerli Firması 17 Yıllık Tecrübemizle 7/24 Hizmetinizde.. Soma ve çevresi ilçelerimizde doğalgaz tesisatı, kalorifer tesisatı, mekanik tesisatı, Proje ve İşcilik kapsamında 7/24 hizmet veriyoruz. 𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒: Turgutalp Mah. Atatürk Cd. No: 47 Kat:1 Soma / MANİSA 𝐓𝐄𝐋:0541 579 05 02-0501 337 13 37 TOLGA MESLİ http://www.somadogalgaz.com/
SOMA DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK
Soma’nın Yerli Firması 17 Yıllık Tecrübemizle 7/24 Hizmetinizde..
Soma ve çevresi ilçelerimizde doğalgaz tesisatı, kalorifer tesisatı, mekanik tesisatı, Proje ve İşcilik kapsamında 7/24 hizmet veriyoruz.
𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒: Turgutalp Mah. Atatürk Cd. No: 47 Kat:1 Soma / MANİSA
𝐓𝐄𝐋:0541 579 05 02-0501 337 13 37 TOLGA MESLİ
http://www.somadogalgaz.com/
TEMİZLİĞİN ADRESİ KAYNAK TEMİZLİK HİZMETLERİ ve HALI YIKAMA Halılarınız Yorgan Battaniye Stor Perde ve Oturma Gruplarınız Profesyonel Ekipler Tarafından Son Sistem Makinelerle İtina ile Yıkanmaktadır. ALO DEYİN YETER! TEL: 0544 6400060 HALİM KAYNAK
TEMİZLİĞİN ADRESİ KAYNAK TEMİZLİK HİZMETLERİ ve HALI YIKAMA Halılarınız Yorgan Battaniye Stor Perde ve Oturma Gruplarınız Profesyonel Ekipler Tarafından Son Sistem Makinelerle İtina ile Yıkanmaktadır. ALO DEYİN YETER! TEL: 0544 6400060 HALİM KAYNAK
𝐒𝐎𝐌𝐀’𝐃𝐀 𝐂̧𝐈̇𝐆̆ 𝐊𝐎̈𝐅𝐓𝐄𝐍𝐈̇𝐍 𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒𝐈̇𝐁𝐀𝐓𝐓𝐀𝐋𝐙𝐀𝐃𝐄 𝐂̧𝐈̇𝐆̆ 𝐊𝐎̈𝐅𝐓𝐄 𝐌𝐄𝐓𝐈̇𝐍 𝐔𝐒𝐓𝐀 Soma’da ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılayarak, hijyen ve kalitenin üst düzey olduğu Çiğ Köfte Salonumuz ‘’𝐊𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐧𝐢𝐧 𝐚𝐝ı, 𝐋𝐞𝐳𝐳𝐞𝐭𝐢𝐧 𝐅𝐚𝐫𝐤ı’’ ile hizmetinizdedir. Her Çarşamba ve her Ayın 15’i &50 Bedava! 𝐒𝐈̇𝐏𝐀𝐑𝐈̇𝐒̧ 𝐇𝐀𝐓𝐓𝐈: 0543 421 5020 0236 612 8584 INSTAGRAM ve FACEBOOK:battalzadesoma ADRES:Atatürk Cd. No: 43/A SOMA
SOMA’DA ÇİĞ KÖFTENİN ADRESİ BATTALZADE ÇİĞ KÖFTE METİN USTA Soma’da ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılayarak, hijyen ve kalitenin üst düzey olduğu Çiğ Köfte Salonumuz ‘’Kalitenin Adı, Lezzetin Farkı’’ ile hizmetinizdedir. Her Çarşamba ve her Ayın 15’i %50 Bedava!  SİPARİŞ HATTI: 0543 421 5020 0236 612 8584 INSTAGRAM ve FACEBOOK:battalzadesoma  ADRES:Atatürk Cd. No: 43/A SOMA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN