Olmak Ya da Olmamak!

Olmak Ya da Olmamak!

Bu hafta sonunun Somaspor ve Soma ilçesi için önemini bilmeyen yok.

KÖŞE:Doğan Gülşen

Her şey güzel bir şekilde buralara kadar geldi.
İnandık, destekledik, stadı doldurduk takımda bu desteğe başarılı sonuçlarla karşılık verdi..

Takımımız kalite bakımından bu grubun tartışmasız en iyi takımı şampiyonluk yolunda Yıldırım Belediyespor ile sezon başından beri birlikte yarıştalar ..




Yıldırım Belediyespor takımı bay oldu bu bizim açımızdan dezavantaj, buradan yenilmeden çıkarlarsa iki takım sezon sonuna kadar maçlarını kaybetmezse biz son hafta bay olduğumuz için lider onlar oluyor
Biz yenersek zaten puan farkı var daha da açarak liderliğimizi perçinlemiş olacağız zaten iyi takımız bunu başaracak kapasite bizim takımımızda var..

Doğru oyun, doğru sistem, iyi konsantre bu maçı galibiyetle geçmemizi sağlar, teknik ekip tabi ki Yıldırım Belediyeyi analiz edecektir ilk maçta yapılan hataların üzerinde durup bunların bu maçta yapılmaması için çalışmalarını yapacaklardır..

Takımımız hücum takımı hücumu seven takım bu hafta bu durumu hoca nasıl değerlendirecek bakalım.Takım olarak iyi defans yapabilmeliyiz birlikte hareket eden yardımlaşma üst seviyede olmalı..

Mirlan nasıl durumda hoca 11 oynatır mı yoksa Yusuf’lamı başlar yada Ufuk’lamı bilinmeyen denklem hep önde baskı yapmalıyız topla çıkışları pas yüzdelerini düşürmeliyiz gol gecikse de desteğe devam etmeliyiz gol ne zaman geleceği bilemeyiz 90 dakika biz bitti demeden bitmemeli..

Bakın bizler inandık sezon başından beri herkes inandı Soma halkı inandı futbolcu kardeşlerimiz de bunun bilincinde yönetim teknik ekip inandı bütün herkes kenetlendi bu maç alınacak başka da yolu yok güçlü kadromuz var bunu başarabilecek güçte..Sevgilerle Doğan Gülşen (tüm yazılarını oku)




Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN