Oktay Hocaya Süper Ligden Rakip

Oktay Hocaya Süper Ligden Rakip

3.Lig 1.Grupta Belediye Kütahya Spor’da Teknik Direktör İsmail Güldüren’in ekibinde Kondisyoner olarak çalışan Soma’lı Antrenör Oktay Çabuk Ziraat Türkiye kupasında Çarşamba günü 4.Tur eleme maçına çıkacak.

3. Turda 2.Lig ekibi Erzincan Sporu eleyen Belediye Kütahya spora bu sefer kurada Süper ligden Gaziantep FK çıktı. Çarşamba akşamı saat 19:00 da A Spordan canlı yayınlanacak maçı tüm spor severler ekran başında izleyebilecek.

Oktay hoca kariyerinde 2001 yılında Süper lig ekibi Gaziantep sporda çalışma fırsatını yakalamıştı.

Oktay Çabuk; “Süper ligden bir takım olan Gaziantep FK ile eşleşmiş olmaktan mutluluk duyuyorum. Daha önde o şehirde Gaziantep spor da çalışmış olmamdan dolayı benim için özel bir maç olacak. Rakibimizin gücünü konumunu ve haddimizi de biliyoruz. Saha da bizi izleyenleri memnun edecek bir futbol ortaya koymak istiyoruz. Futbolda mucizelere her zaman inanıyorum.”dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN