Oktay Hocadan Müthiş Geri Dönüş

Oktay Hocadan Müthiş Geri Dönüş

Oktay Hocadan Müthiş Geri Dönüş. 2. Lig Kırmızı grup takımlarından Pazar Spora 4. Haftada Teknik Direktör Cafer Aydın ile birlikte transfer olan Antrenör Oktay Çabuk ligin son sırasından aldıkları Pazar Sporu uçuşa geçirdiler.

Oynadıkları 8 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alarak topladıkları 19 puan ile 11. sıraya kadar yükseldiler.

Takım halinde covide yakalandıkları için üç maçı eksik olan Pazar spor, Play off hattının sadece 3 puan gerisindeler.



Serik Maçında Müthiş Geri Dönüş

Bu hafta ligin güçlü ekibi Serik Spor deplasmanında maçın 10. dakikasında 2-0 geri düşmüş ama müthiş bir mücadele örneği göstererek maçı 3-2 kazanan Pazar Spor dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ligin başında küme düştü gözüyle bakılan Pazar Spora hayat veren Teknik Direktör Cafer Aydın Antrenör Oktay Çabuk Kaleci Antrenörü Mevlüt Sarıçam inanılmazı başarmanın peşindeler.

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN