Oktay Çabuk’un Yeni Takımı Belli Oldu

Oktay Çabuk’un Yeni Takımı Belli Oldu

TFF 2’inci Lig ekiplerinden Pazarspor ile yollarını ayıran Somalı Antrenör Oktay Çabuk, 2. Lig Beyaz Grubun güçlü ekibi olan Hekimoğlu Trabzon ile anlaştı.

Sezonun ilk yarısında son sıradaki Pazar Spora transfer olup takımı 4.sıraya kadar çıkardıktan sonra kulüp ile hedefleri uyuşmadığı için ayrılan Oktay hoca, 2. Lig Beyaz Grubun güçlü ekibi olan Hekimoğlu Trabzon ile anlaşmış bulunmaktadır. Teknik Direktör Bayram Toysal’ın ekibinde Atletik Performans Antrenörü olarak anlaşan Oktay hocaya başarılar diliyoruz.



OKTAY ÇABUK HEKİMOĞLU TRABZON

”Hayallerimin Peşinden Gitmeye Devam”

Yeniden Karadeniz’e dönen başarılı teknik adam yeni kulübüyle anlaşmasının ardından, ”Hayallerimin peşinden gitmeye devam ediyorum. Umarım Hekimoğlu Trabzon Fk ile şampiyonluk yaşamak nasip olur.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN