Oktay Çabuk’lu Iğdır Zirveye Kuruldu

Oktay Çabuk’lu Iğdır Zirveye Kuruldu

Sezona flaş transferleri ve güçlü ekonomik yapısı ile dikkat çeken 3. Ligin yeni ekibi Iğdır Bld. Spor oynamış olduğu üç maçı da kazanarak hem ligde 1. sıraya yükseldi hem de Ziraat Türkiye kupasında ilk turu geçmeyi başardı.

Ligde Alanya Kesteli deplasmanda 2-0, kendi sahasında Siirt il Özel İdareyi 4-2 yenerek 2.haftanın sonunda 6 puanla grup lideri oldu.

Türkiye kupasında Ordu Sporu 1-0 yenen Iğdır Spor üç maçta üç galibiyet alarak dikkatleri üzerine çekti.

HAKKI GÜLTEKİN

Çabuk, ”Bizim Hayalimiz Var”

Antrenör Oktay Çabuk; “3. Ligin en zorlu gurubundayız diyebilirim. Sezona iyi başlamak önemliydi çok şükür bunu başardık. Önümüzdeki hafta bay geçeceğiz sonra İstanbul da Bayrampaşa ile zorlu bir maça çıkacağız. Bizim bir hayalimiz var ve bunu tüm Türkiye biliyor. İnşallah sezon bittiğinde mutlu sona ulaşan taraf biz oluruz. Her maç öncesi ve sonrası mesaj atan arayan bana inanan tüm dostlarıma selamlarımı gönderiyorum.”dedi.

SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN