Oktay Çabuk ve Batuhan Karadeniz Tekrar Bir Arada

Oktay Çabuk ve Batuhan Karadeniz Tekrar Bir Arada

Geçtiğimiz sezonun ilk devresinde Rize Pazar sporu son sıradan alıp 4.lüğe getirerek devre arasında Hekimoğlu Trabzon’a transfer olan Antrenör Oktay Çabuk, orada da namağlup play offlara kalıp Kocaelispor’a 90.dakika verilen penaltı ile 2-2 berabere kalarak gol averajıyla elenmişti.

Bu sezon bir çok takımdan teklif gelmesine rağmen Temmuz ayında bir yerle anlaşmayan Oktay hocanın nereye gideceği merak konusuydu. Geçtiğimiz hafta sezonun en dikkat çeken ve yaptığı yıldız transferler ile futbol camiasını şaşırtan 3. Lige bu sene çıkan Alagöz Holding Iğdır Spor ile anlaşan Oktay hoca bir haftadır takımla birlikte Afyonda kampta çalışmalarını sürdürüyor.

Oktay Çabuk ve Batuhan dan Kolbastı ŞovKadrosunda Muhammet Reis, Hakan Aslantaş, Mesut Çaytemel, Soner Örnek, Alişan Şeker ve herkesin yakından tanıdığı ve Oktay hocanın Trabzon’dan öğrencisi olan Batuhan Karadeniz de yer alıyor. Batuhan ve Oktay hoca geçen sene yarım kalan şampiyonluk hikayesini burada tamamlamak için tekrar bir araya geldi. Oktay hoca ve Alagöz Holding Iğdır spora başarılar diliyoruz.SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN