Oktay Çabuk ve Batuhan dan Kolbastı Şov

Oktay Çabuk ve Batuhan dan Kolbastı Şov

Hacettepe maçından sonra Oktay Çabuk ve Batuhan Karadeniz’den kolbastı şov.

Hekimoğlu Trabzon’a transfer olduktan sonra üç maça çıkan teknik adam Oktay Çabuk, iki galibiyet bir beraberlik alarak ligde 2. sırada yoluna emin adımlarla devam ediyor.

İki gün önce Hacetttepe’yi Salih Kavrazlı ve H.İbrahim Tuna‘nın golleriyle 2-0 mağlup ederek 2.sıraya yerleşen Hekimoğlu Trabzon’da Oktay Çabuk ve Batuhan Karadeniz kolbastı şov yaptı.

Bir üst lige çıkmak için her hafta zorlu maçlara çıkan Trabzon temsilcisinde ki gururumuz Oktay hocaya şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz.

Bu Haberlerde İlginizi çekebilir;

Oktay Çabuk Bereketi: Trabzon da Gol Yağmuru
Oktay Çabuk’un Yeni Takımı Belli Oldu
Pazarspor’da Şok Ayrılık
Futbol Dünyası Onları Konuşuyor
Pazarspor’da Oktay Çabuk Rüzgarı
Oktay Hocadan Müthiş Geri Dönüş
Pazarspor’da Yüzler Gülüyor
Önce Covidi Sonra Elazığ’ı Yendiler
Geçmiş Olsun Oktay Hocam
Oktay Çabuk Pazarspor’da
Oktay Hoca 2.Lig’de
Soma Sporda Beklenmedik Ayrılık!
Oktay Çabuk Somaspor’da


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN