Oktay Çabuk: İmkansız Denileni Başardı

Oktay Çabuk: İmkansız Denileni Başardı

Son 4 maçında hiç gol atamamış, galibiyet alamamış, puan cetvelinde kopma noktasına gelmiş, mental anlamda dibe vurmuş, tüm otoritelerin anlaşma imkansız bir iş dediği halde 68 Aksaray Belediye spor ile anlaşan Teknik Direktör Oktay Çabuk imkansızı başardı.

Çıktığı iki maçta takımı beş gol attı ve 6 puan alarak ligi 4. sırada bitirmeyi başardı. Play off imkansız deniliyordu o ise takımı 4. sıraya çıkartmayı başardı.



Soma‘lı teknik adam Oktay Çabuk; ”Kariyerim açısından unutulmaz bir dönem geçirdim. Takımım iki maçta da inanılmaz bir performans gösterdi. Elazığ maçında 1-0 geriden gelip 2-1 kazanmak gerçekten müthiş bir hikayeydi. Şimdi önümüzde ligin en güçlü ekibi olarak gösterilen Iğdır FK ile 13 ve 18 Mayıs’da oynayacağımız play off yarı final maçımız var. Bana inanan ve güvenen tüm dostlarıma Aksaray’dan selam gönderiyorum. Son olarak ne olursa olsun asla umudunuzu kaybetmeyin diyorum.”

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN