Oktay Çabuk Bildiğimiz Gibi

Oktay Çabuk Bildiğimiz Gibi

68 Aksaray Belediyespor’da Oktay Çabuk bereketi

Geçtiğimiz hafta 3. Lig 2. Grup takımlarından 68 Aksaray Bld. Spor ile anlaşan Soma‘lı Oktay hoca 10 maçtır kendi sahasında yenilmeyen Bayrampaşa’yı 3-1 gibi net bir skorla yenerek takımını 5. Sıraya yükselterek play off potasına girmiş oldu.

OKTAY ÇABUK 68 AKSARAY BELEDİYESPOR

Haftaya Elazığ Karakoçan ile ligde son maçına çıkacak olan Aksaray bu maçı kazandığı taktirde Play off da mücadele etmesi kesinleşecek. Dört maçtır kazanamayan ve dört maçta sadece iki gol atabilen 68 Aksaray Belediyespor Oktay hoca ile ilk maçında 3 gol atmayı başardı.

Oktay hoca; ”Zor bir süreçte göreve geldik, inancını kaybetmiş bir çok insan vardı ilk geldiğimiz gün. Beş günde çok şey yapmaya çalıştık, en önemlisi inanç aşıladık. Hayatım boyunca pes etmeyen kabullenmeyen bir yapım var bunu oyuncularıma aşılamaya çalıştım. Sahada müthiş bir performans gösteren oyuncularımı yürekten kutluyorum” dedi.

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN