Oktay Çabuk Aksaray’a Evet Dedi

Oktay Çabuk Aksaray’a Evet Dedi

Sezon başında Alagöz Holding Iğdır Spor ile anlaşan Somalı antrenör Oktay Çabuk orada dört ay çalıştıktan sonra istifa etmişti.

O süreçten sonra bir çok takımdan teklif almasına rağmen hiç bir teklifi kabul etmeyen Oktay hoca ligin bitmesine iki maç kala 3. Lig 2. Grubun güçlü takımlarından 68 Aksaray Belediye Spor ile anlaştı.

İki maçta 6 puan almayı başarırsa eğer takımı play-off potasının içine sokması kesinleşiyor.

Oktay Hoca; “Zor bir görev ama imkansız değil. Hayatım da hep hedefli takımlarda çalışmaya dikkat ediyorum. Çok önemli iki maç ve bir tanesi Bayrampaşa deplasmanı alacağımız 6 puan ile ligin kaderini değiştirebiliriz.
Israrla aranmak ve istenmek kendim için gurur verici bir olay umarım bana güvenen insanların yüzünü kara çıkartmam. Pazar günü güzel bir hikayenin fitilini ateşlemiş olmayı çok istiyorum.”diye konuştu.

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN