Oğuz Akyüz Erok-Tarsus Maçında

Oğuz Akyüz Erok-Tarsus Maçında

Manisa Bölgesi Klasman hakemlerimizden Oğuz Akyüz, grubumuzda yer alan Esenler Erokspor-Tarsus İdmanyurdu maçında görev yapacak.

Soma’lı B-Klasman yardımcı hakemimiz Oğuz Akyüz, 2.Lig Beyaz Grup 15.hafta maçında Esenler Erokspor ile Tarsus İdmanyurdu arasında oynanacak karşılaşmada kıdemli yardımcı hakem olarak bayrak sallayacak.

20 Kasım Pazar günü Esenler İlçe Stadı’nda oynanacak maçın başlama saati 14:00.
Zorluk derecesi yüksek maçta orta hakem Fatih Tokail‘in kıdemli yardımcı hakemi olarak sahaya çıkacak Oğuz Akyüz hocamıza ve triosuna başarılar dileriz.

 

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN