Öğretmenler Voleybol Turnuvasında Finalin Adı Belli Oldu

Öğretmenler Voleybol Turnuvasında Finalin Adı Belli Oldu

Öğretmenler Voleybol Turnuvasında yarı final maçları dün akşam Necip Fazıl Kısakürek-Gazi Mustafa Kemal ve Özel Soma İsabet-Soma Mesleki ve Teknik Anadolu arasında oynandı.

Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda oynanan müsabakaların ardından rakiplerini mağlup etmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ve Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi finale yükseldi.

Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi
23 Kasım Salı günü Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda oynanacak 3-4’lük ve final maçının programı şöyle:

3-4’Lük maçı: saat 19:00 Necip Fazıl Kısakürek-Özel Soma İsabet
Final maçı: saat 20:00 Gazi Mustafa Kemal-Soma Mesleki ve Teknik Anadolu

SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN