Off İsimlere ve Takımlara Bakar mısın?

Off İsimlere ve Takımlara Bakar mısın?

4 Mayıs’ta başlayacak Soma Kaymakamlığı 2023 Bahar Kupası ”Bora Bilgener” Futbol Turnuvası na hazırlıklar sürüyor..

Esnaf ve Nakliyeciler bomba transferleriyle geliyor..

Her sene turnuvaya şampiyonluk parolası ile giren ancak bir türlü istedikleri ve çok arzu ettikleri kupanın kulbundan tutma başarısı gösteremeyen Nakliyeciler Kooperatifi, mevcut kadrolarına iki çok önemli ismi kattı.

Geçen sezon Yeni Anadolu takımında oynayan ve önceki yıllarda gol kralı olan Uğur Aksoy ve yine geçen sezona Ticaret Odasında başlayan ama kişisel sebeplerden dolayı turnuvayı yarıda bırakan Oğulcan Nilderya yeni sezonda Nakliyecilerin başarısı için ter dökecekler.

ESNAF ODASI

Esnaf Odası 7 yıl aradan sonra

2016 yılına kadar turnuvanın olmazsa olmazlarından Esnaf Odası, o tarihte katıldıkları turnuvayı 10 takımın yer aldığı grubu 7.sırada bitirerek çeyrek final şansını kaybetmişti. Esnaf Odası o yıldan günümüze kadar turnuvalarda yer almamıştı. Geride kalan 7 yıllık sürecin ardından bu sezon yeniden yapılanmaya giderek, yaptığı transferlerle ‘’gümbür gümbür geliyoruz’’ mesajı verdiler.

Eski İmbatlı tecrübeli stoper Onur Öremiş önderliğinde kaliteli bir kadro kuran Esnaf Odası; Ahmet Bayrak (Somaspor, Balıkesirspor, Manisaspor, Çankırıspor, Eskişehirspor, Aydın 1923, Çine Madranspor) Ogün Çelikkaya ( Soma spor ) ve Dinçer Çakır gibi bir-çok profosyenel takımda forma giymiş isimleri bünyesine kattı. (yukarıdaki görsel 2016 yılına ait soldan sağa:Recep-Ramazan-Fatih-Fırat-Erman-Avusturya-Emrah-Oktay)

Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN