Ocak Ayında Başlayan Serüven Temmuz’da Mutlu Sona Erdi

Ocak Ayında Başlayan Serüven Temmuz’da Mutlu Sona Erdi

Sarı-siyahlı ekibin başarısında büyük rol oynayan teknik sorumlu Yusuf İpek, Karaelmas Spor ile Ocak ayında başlayan bu serüven Temmuz ayında mutlu bir şekilde sona erdi dedi.

Bir antrenör için büyük mutluluk emek verdiğin takımının verdiğin emekleri sana şampiyonlukla geri dönmesidir. İşte bu hazı yaşayan teknik adamlardan bir tanesi de Karaelmas Spor‘un başarılı teknik adamı Yusuf İpek.

İpek’in bloğumuza verdiği kısa açıklaması şöyle:

”Uzun ve yorucu bir sezon oldu. Aktif antrenörlük hayatıma 9 sene ara verdikten sonra tekrar bu ortama geri dönmek zor olsa da kulüpte oluşturulan atmosfer motivasyon ve heyecan çok güzeldi. Bu doğrultuda 301 Karaelmas Spor camia olarak “Bir Hayalimiz Var” sloganıyla çıktığı yolda bizde “Bir hedef varsa o hedefin taliplisi değil sahibi oluruz” dedik.

Başarı yılmayanlarındır.

”Biliyorduk zor olacağını çünkü herkes çalışıyor, herkes mücadele ediyor, herkes hesap yapıyor ama başarı her ne olursa olsun başarı yılmayanlarındır. Gurup güçlü ve dengeliydi lige başladığımız sahada son düdüğe kadar çekişme devam etti. Bu sezondan bize kalan şampiyonluk ve tecrübe birikimi. Yeni sezonu iyi planlayıp “SAL” hazırlıklarımıza başlayacağız.
Bizim hedefe ulaşmamıza katkıları olan Soma halkına, kurumlarımıza, yöneticilere, sporcu arkadaşlarımıza beraber en yakın istişare gurubuma ve beraber çalıştığım hoca arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN