O Bunu Hep Yapıyor!

O Bunu Hep Yapıyor!

3.Lig 1. Grup takımlarından Ayvalıkgücü Belediye Spor kulübün de Atletik Performans Antrenörü olarak görev alan Oktay Çabuk bir başarı hikayesine daha imza atmış oldu.

Sezon başında büyük bütçeli takımların olduğu grupta mütevazi bir kadro ile lige başlayan Ayvalıkgücü Belediyespor sezonun 9. haftası oynandıktan sonra ligde 2. sıraya kadar yükselmeyi başardı. 3. Ligdeki bütün takımların arasında 9 maçta sadece 4 gol yiyerek en az gol yiyen takım olmayı başardı. Ligde oynadıkları son dört maçı da kazanan Ayvalıkgücü tüm futbolseverlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Teknik Direktör Mehmet Yıkılmazdağ, Yardımcı Antrenör Hüseyin İlkin, Atletik Performans Antrenörü Oktay Çabuk ve Kaleci Antrenörü Deniz Çolak ile bir başarı hikayesi yazıyorlar.

Somalı Antrenörün gittiği her takımda fark yaratması bizleri gururlandırıyor. Bundan sonraki süreçte Ayvalıkgücü Belediye Spor takımına ve Somamızın değerli Antrenörü Oktay Çabuk hocamıza başarılar diliyoruz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN