Nitromak Turnuvaya Renk Katmaya Devam Edecek

Nitromak Turnuvaya Renk Katmaya Devam Edecek

Her turnuva öncesi olduğu gibi bu turnuva öncesinde de; yeni hoca, yeni oyuncular, yeni heyecan, şampiyonluk şarkıları, yeni umutlar, yeni kulisler.

Özledik genelde turnuva ortamını, özledik futbolu, özelde maçların oynandığı Teiaş’ın o sihirli atmosferini, bir birinden değerli dostlarımızla bir arada olmayı.. Kaldı şurada 27 gün. Sıkıcı geçen pandemi ortamından sonra sezon nihayet ve bin şükür ki İnşallah başlayacak..

NİTROMAK

İşte bu doğrultuda; istekli ve heyecanlı olan takımlar hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu takımlardan bir tanesi de Nitromak takımı…

Turnuvanın mütevazi takımlarından biri olan ve genellikle kendi bünyesindeki oyuncularla turnuvaya renk katmaya çalışan ve bunda da başarılı olan Nitromak, ilk olarak takımın antrenörlüğüne Mehmet Ünlü’yü getirerek başladı.

Hazırlıklarını Mehmet Ünlü ve takım kaptanı Hüsnü Ercan nezaretinde sürdüren Nitromak, ilk sınavını da Huzurevi takımı ile hazırlık maçında verdi. Soma Belediyesi TFF Tesislerinde oynanan karşılaşma sonrası takım oyununu sahaya iyi yansıtan Ünlü’nün oyuncuları karşılaşmadan galip ayrılarak yeni sezon öncesinde öz güven tazelediler.

Tüm turnuva başlıklarını şuradan bakabilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN