Nitromak, Renk Katmaya Devam Edecek..

Nitromak, Renk Katmaya Devam Edecek..

Nitromak, grup maçlarında yer aldığı D-grubunu İmbat A.Ş’nin ardından ikinci sırada tamamlamış ve eleme maçları oynamaya hak kazanmıştı.

SOMADASPOR

Eleme maçında Genç Girişimcilerle eşleşen Nitromak, Fatih Tetik kk, Yücel Ünal (2),Osman Uysal (2)’ın ayağından yedikleri 5 gole, Adem Topal, Mehmet Günaydın ve Hasan Akıncı’nın golleri ile cevap vermeye çalıştıysa da çeyrek final için yeterli olmamıştı.

Bu sezon takımdan ayrılan; Kubilay Karpuz, Hasan Akıncı ve Şaban Tetik gibi önemli oyunculardan yoksun mücadele edecek Nitromak, Mesut Uçar yönetiminde kendi bünyesindeki oyuncularla turnuvaya renk katmak amacında..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN