Nihayet Maç Haftasına Girdik!

Nihayet Maç Haftasına Girdik!

TFF 2.Lig Beyaz grupta hazırlık kampını bitirdik, maç haftasına girdik.

Somaspor, TFF Soma Belediye Tesislerinde 26 Aralıkta başlayan ve 14 günlük kamp süresince 16 antrenman yaparken 4 de hazırlık karşılaşması oynayarak ikinci devre hazırlıklarını tamamladı ve maç haftasına girdi.

Burhanettin Basatemür önderliğindeki temsilcimiz, eksiklikleri görme ve giderme adına oynadığı dört hazırlık karşılaşmasından 1 galibiyet, 1 mağlubiyet  2’de beraberlik aldı.

Siyah-beyazlılar oynadıkları 4 hazırlık maçında

Somaspor 1-2 Kırağaç Acar
Somaspor 3-3 Karşıyaka
Somaspor 4-0 Balıkesirspor
Somaspor 1-1 Manisa FK

Siyah inciler, bu 4 karşılaşmada rakip ağları 9 kez havalandırırken kendi ağlarında 6 gol gördü.
Somaspor, Manisa Futbol Kulübü maçının ardından 1 günlük izin yaparak 2.devrenin ilk maçı olan Batman Petrolspor karşılaşması için hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde devam edecek.

Bizi Somadaspor Facebook sayfamızdan da takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN