Niğde Maçı Öncesi 3 Oyuncumuz Kart Sınırında

Niğde Maçı Öncesi 3 Oyuncumuz Kart Sınırında

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’un 20.haftasında deplasmanda Niğde Anadolu FK ile karşılaşacak Somaspor’da, sarı kart sınırındaki oyuncular sıkıntı yaratıyor.

Sezonun ilk devresini deplasmanda 1-0’lık İnegölspor galibiyeti ile kapatan siyah-beyazlı takımda, Niğde Anadolu FK ile deplasmanda oynanacak ikinci yarının ilk karşılaşma öncesi 3 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.



Özcan Aydın, Tunay Meral, Yılmaz Ceylan

Özcan Aydın, Tunay Meral ve Yılmaz Ceylan, bu karşılaşmada kart görmeleri halinde 21. hafta Adıyamanspor ile Atatürk stadı’nda oynanacak mücadelede cezalı duruma düşecekler.

Bağlantılı Haberler

Somaspor-Niğde Anadolu FK Maç Resimleri ( Part 1)
Somaspor-Niğde Anadolu FK Maç Resimleri ( Part 2)
26 Yıl Sonra Alınan Galibiyet Çok Anlamlıydı
Niğde Anadolu FK’da Erman Güracar Bıraktı
Maç Sonu Sevinen Basatemür, Üzülen Güraçar Oldu
Somaspor 1-0 Niğde Anadolu FK
Erman Güraçar Eski Takımına Karşı
Basatemür Niğde Maçı Öncesi Konuştu
Niğde Anadolu FK Maç Önü
Başkandan Niğde Maçı Öncesi Mesaj
Niğde Anadolu FK Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Niğde Anadolu FK Maçının Hazırlıkları Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN