Niğde FK Maçı Öncesi İlk Ciddi Sınav

Niğde FK Maçı Öncesi İlk Ciddi Sınav

12 Temmuz‘dan bu yana yeni sezon hazırlıklarını 3 etap halinde sürdüren temsilcimiz Somaspor, yarın Karşıyaka ile hazırlık maçı oynayacak..

Daha önce oynadığı hazırlık maçlarında kadrosundaki tüm oyunculara şans tanıyan Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, liglerin başlamasına 12 gün kala yarın (salı) oynayacağı Karşıyaka maçıyla Niğde Anadolu FK maçının kadro iskeletini oluşturmaya çalışacak.

Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak  karşılaşmanın başlama saati 18:00

Siyah-beyazlılar Burhanettin Basatemür yönetiminde şu ana kadar oynadığı 8 hazırlık maçında 3 maçta berabere kalırken, bir maçtan galibiyetle ayrıldı.(detaylara buradan bakabilirsiniz)

Ayrıca Somaspor ve Karşıyaka arasında daha önce oynanan karşılaşmalara alttaki linklerden bakabilirsiniz..

Karşıyaka 0-1 Somaspor
Somaspor 4-1 Karşıyaka
Karşıyaka Maçının Yansımaları
4-1’lik Maçın Video Görüntüleri

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN