Niğde Anadolu FK’da Erman Güracar Bıraktı

Niğde Anadolu FK’da Erman Güracar Bıraktı

Niğde Anadolu FK’da Soma’lı teknik adam Erman Güracar, kulüp yönetimi ile karşılıklı anlaşarak görevi bıraktı.

Sezona son anda katılma kararı alan Niğde Anadolu FK, hem transfer hemde yeterli hazırlık dönemi geçiremedi.

Yeterli transfer ve hazırlık dönemi geçiremeyen Niğde Anadolu FK’nın bu olumsuz gelişmesinin, ligdeki sahaya yansıması da iyi olmadı.
Erman Güracar‘lı ekip, ligde şuana kadar oynanan 9 karşılaşmadan 7 mağlubiyet 1 beraberlik ve 1 galibiyetle 18 sırada yer aldı.

Gelişen bu olumsuzlukların ardından teknik heyet ve kulübün karşılıklı olarak anlaşması sonucu sözleşme sonlandırıldı.

Teknik heyetle yollarını ayırılan Niğde Anadolu FK yönetimi, “Teknik Ekibimiz ile karşılıklı olarak sözleşmemizi sonlandırdık. Erman Güraçar ve ekibine teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” dedi.

Kaynak:Haberin Pusulası

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN