Niğde Anadolu FK-Somaspor Maç Önü

Niğde Anadolu FK-Somaspor Maç Önü

Somaspor’un düşük bütçeyle sezonun ilk yarısını 32 puanla tamamlayarak kendinden 5-6 kat bütçeli rakiplerine el sallaması, küçümsenmeyecek bir başarıdır.

Takımın teknik patronu Burhanettin Basatemür, Somaspor’da göreve geldiği günden beri az bütçeyle makro takım yaratma becerisi gösteren ve bu iki buçuk sezonda bir final, bir şampiyonluk ve bu sezonun ilk yarısını play-off’un iki puan altında tamamlaması meslektaşlarını kıskandırıyor olsa gerek.

Kadro derinliği fazla olmamasına karşın duruşunu bozmayan, futbol kalitesini düşürmeyen ve sahada istediğini elde eden maden diyarının takımı, İkinci yarıya da kaldığı yerden devam edecektir. Düşünsenize 2.lige yeni çıkmış bir takım ve bir birinden zorlu rakiplerin yer aldığı Kırmızı Grupta lig başlamadan önce biri çıkıp “Somaspor ilk yarıyı play-off’un iki puan gerisinde tamamlayacak” dese kaç kişi inanırdı?



733.000 Euro’luk bütçeyle; Vanspor, Ankaraspor, Bodrumspor, K.Maraşspor, Turgutluspor, İnegölspor, Diyarbekirspor, Niğde Anadolu FK, Sarıyerspor ve Etimesgut Bld.Spor gibi senelerce bu ligin tozunu yutmuş ve milyon Euro’lar harcamış takımların üstündeyiz. Gelinen nokta hiç de küçümsenmeyecek kadar çok değerli.

Ancak;

Kadro derinliğimiz çok iyi olmamasına rağmen, takımın oturmuş temel taşlarından Yasin Abdioğlu ve Erkul Küçük’ün 1461 Trabzon FK’ya, Uğur Can’ın da Vanspor’a transferinin ardından takımın kimyası inşallah bozulmaz.

Rakip Niğde Anadolu FK

İkinci yarının ilk maçını deplasmanda Niğde Anadolu FK ile oynayacağız.
Karşılaşma 16 Ocak Pazar günü Niğde Halis Demir Üniversitesi Kampüsü Sahasında saat 13:00’de başlayacak. İki takım arasında oynanan sezonun ilk maçını 48.dakikada  Özcan Aydın’ın attığı golle Somaspor 1-0 kazanmıştı. (Geniş detaylara buradan bakabilirsiniz)



Niğde Anadolu FK-Somaspor maçını Batuhan Gültek yönetecek

16 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Niğde Ömer Halisdemir Üniversite Kampüsü Stadı’nda oynanacak Niğde Anadolu FK-Somaspor maçını Malatya Bölgesi Klasman Hakemi Batuhan Gültek yönetecek. Gültek’in yardımcılıklarını ise Harun Reşit Güngör ve Burak Sami Şad üstlenirken, karşılaşmanın 4. Hakemi Furkan Bakan olacak. Hakem triosu ilk defa Somaspor’un maçında görev yapacak.

Özcan Aydın, Tunay Meral, Yılmaz Ceylan

3 Oyuncumuz kart sınırında

Niğde Anadolu FK maçı öncesinde 3 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Özcan AydınTunay Meral ve Yılmaz Ceylan, bu karşılaşmada kart görmeleri halinde 21. hafta Adıyamanspor ile Atatürk stadı’nda oynanacak mücadelede cezalı duruma düşecekler.

Evet, iki gün sonra zorlu maraton Niğde Anadolu FK maçıyla yeniden başlayacak. Ve bu heyecanı hep birlikte yaşayacağız. İnşallah yine o alışık olduğumuz; sabırlı, çok koşan, istekli, arzulu ve coşkulu futbolumuzu sahaya yansıtırız. SİYAH-BEYAZ DEVAM

NOT: iki takım arasındaki ilgili tüm haberlere en alttaki ”Bağlantılı Haberler” linklerine tıklayarak bakabilirsiniz!


20.Hafta Maçları:

Niğde Anadolu Fk-Somaspor (16 Ocak Pazar)
İnegölspor-Ankaraspor
Diyarbekir Spor-Çorum Fk
Afjet Afyonspor-Bodrumspor
Ergene Velimeşe Spor-Sarıyer
Turgutluspor-Sivas Belediye Spor
Adıyamanspor-Silahtaroğlu Van Spor
Sakaryaspor-Bayburt Özel İdare Spor
Serik Belediyespor-Kahramanmaraşspor
Etimesgut Belediyespor-Hekimoğlu Trabzon

Bağlantılı Haberler

Niğde Anadolu-Somaspor Maçı Batuhan Gültek’in
Niğde Maçı Öncesi 3 Oyuncumuz Kart Sınırında
Somaspor-Niğde Anadolu FK Maç Resimleri ( Part 2)
26 Yıl Sonra Alınan Galibiyet Çok Anlamlıydı
Somaspor-Niğde Anadolu FK Maç Resimleri ( Part 1)
Maç Sonu Sevinen Basatemür, Üzülen Güraçar Oldu
Somaspor 1-0 Niğde Anadolu FK
Erman Güraçar Eski Takımına Karşı
Basatemür Niğde Maçı Öncesi Konuştu
Niğde Anadolu FK Maç Önü
Başkandan Niğde Maçı Öncesi Mesaj
Niğde Anadolu FK Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Niğde Anadolu FK Maçının Hazırlıkları Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN