Nefes Kesen Yarışta Acar İdman İpi Göğüsledi

Nefes Kesen Yarışta Acar İdman İpi Göğüsledi

Manisa Süper Amatör Ligi’nin en çekişmeli gruplarından biri olan ve şampiyonun bitime 1 hafta kala belirlendiği A-Grubunda mutlu sona ulaşan ekip Acar İdman oldu

Manisa Süper Amatör Lig Tuncay Erkan Sezonu A-Grubunda Akhisar Anadolu FK, Bakır GB, Halitpaşa Bld.Spor, Gördes Bld.Spor, Mütevelli 1965 Spor, Kayalıoğluspor ve Mecidiye Tarım Kredispor ile birlikte yer alan Kırkağaç Acar İdmanyurdu kıyasıya geçen şampiyonluk yarışı sonunda ipi göğüsleyen taraf oldu.

Sezona antrenör Erkan Gelir ve Erol Tör nezaretinde hazırlanan Kırkağaç Acar İdmanyurdu, Akhisar Anadolu FK ile yaşanan şampiyonluk mücadelesi nefesleri kesti.

17.Haftaya 40 puanla en yakın rakibi Akhisar Anadolu FK’nın üç puan önünde zirvede giren Kırkağaç Acar İdmanyurdu, Mecidiye Tarım Kredispor takımını 6-1 yenerek, normal sezonun bitimine bir hafta kala play-off’lara şampiyon gitmeyi garantiledi.

Kırkağaç Şair Eşref Stadında oynanan maçta Acar İdmanyurdu’nu galibiyete ve şampiyonluğa götüren golleri Olgun Pulat ( 3 ) İsmail Poyraz, Faruk Komşu ve feyzullah Salgın kaydederken, bu maçta 3 gol kaydeden Olgun Pulat attığı 8 golle, Eser Kasal ile birlikte takımının en skorer oyuncusu olarak dikkatleri üzerine çekti

Akhisar Anadolu FK ile Oynanan Maçlar;

Kırkağaç Sahası’nda oynanan ilk müsabakada golsüz eşitlikle sonuçlanmış, ikinci müsabakada ise Acar İdmanyurdu deplasmanda Akhisar Anadolu FK’yı 55.dakikada Muhammet Çağlıyan’ın golüyle 1-0 mağlup etmişti.

Acar İdmanyurdu sezon boyunca oynadığı 14 karşılaşmada 13 galibiyet ve 1 beraberlikle 43 puan toplamayı başardı. 14 maç sonunda rakip fileleri 48 kez havalandıran Erkan Gelir ve Erol Tör’ün öğrencileri kalesinde 4 gol gördü.

Şampiyonluk Sevinci!..

Bitime bir hafta kala, 14 maçlık maratonun ardından tüm rakiplerini geride bırakarak, play-off’lara şampiyon olarak gitmeyi hak eden Acar İdmanyurdu camiasında büyük sevinç yaşandı. Zorlu geçen ligin ardından bugün oynadığı Mecidiye Tarım Kredispor galibiyeti ile takım-yönetim ve taraftar bütünleşmesiyle yaşadığı şampiyonluk sevinci görülmeye değerdi.

Kulüp Başkanı Emin Elçi, başarıda emeği geçen yöneticilere, teknik kadroya, kulüp çalışanlarına ve başarıda en büyük pay sahibi olan futbolculara teşekkür etti.

Bizde Somadaspor olarak, Acar İdmanyurduspor’u kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN