Nazım Ortafidan Somaspor’da

Nazım Ortafidan Somaspor’da

Somaspor sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle kadrosuna Aydın 1923 formasını giyen Nazım Ortafidan’ı kattı. (7 nolu oyuncu)

HABER:SOMADASPOR.COM

2 Eylül 1990 Balıkesir doğumlu forvet ve sol kanat oyuncusu sırasıyla: Bandırmaspor, Bigaspor, Sandıklıspor,Yeşil Bursa, Ayvalıkgücü Belediyespor, Derincespor,Elmasbahçespor, Hereke Yıldızspor, Iğdır Arasspor, Nevşehir Belediyespor ve Aydın 1923 formalarını giydi.

Nazım Ortafidan, Ayvalıkgücü Belediyespor ile 2016-17 sezonunda oynadığımız her iki karşılaşmada bize gol atma başarısı göstermişti.. Evimizde oynadığımız ve 2-1 mağlup olduğumuz habere buradan, deplasmanda 2-1 galip geldiğimiz habere ise şuradan bakabilirsiniz..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN