Nazilli Bld.Spor-Somaspor Maç Önü..

Nazilli Bld.Spor-Somaspor Maç Önü..

TFF 3. Lig’de yedinci hafta karşılaşmaları yarın (Çarşamba) oynanacak.

Sezonun ikinci iç saha galibiyetini 22 dakika 10 kişi mücadele ettiği 1954 Kelkit Belediyespor‘dan 3-1’lik skorla alan Somaspor, 9 Ekim Çarşamba günü lider Nazilli Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek..

6.Hafta evimizde oynadığımız, iki asistle oynayan Yusuf Can Abay ve iki golle oynayan Mehmet Uysal‘ın coşmasıyla 3-1 galip ayrıldığımız Kelkit Belediyespor maçıyla silkinip kendimize gelme fırsatı yakaladık. Kelkit Belediyespor maçında alınan 3 puan sevinci bir yer de kursağımızda kaldı. Zira o maçın özelinde defansın bel kemiği Melih Şencan‘ın 53.dakikada sakatlanıp oyundan çıkması ve 60.dakikada ise Oğuzhan Nemli‘nin kırmızı kartla oyun dışı kalması sevincimizi yarı yarıya azaltmıştı.

Hafta İçi Mesaisi Nazilli Belediyespor İle..

Nazilli Belediyespor, geçtiğimiz hafta grubun güçlü ekiplerinden Bayrampaşa’yı deplasmanda 38.dakikada penaltıdan Sedat Cengiz ve 90.dakikada Mert Çapar’ın ayağından bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek haftayı namağlup lider tamamlamıştı.

Nazilli Bld.Spor’un Ligde Oynadığı Maçlarda;

Muğlaspor 1 – 1 Nazilli Belediyespor
Nazilli Belediyespor 5 – 1 Medical Park Batman Petrolspor
1954 Kelkit Belediyespor 0 – 2 Nazilli Belediyespor
Nazilli Belediyespor 0 – 0 Yozgatspor 1959 FK
Nazilli Belediyespor 3 – 1 Altındağ Belediyespor
Bayrampaşa 0 – 2 Nazilli Belediyespor

Baktığımızda 6 maçtır kaybetmeyen, bu altı maçın dördünü kazanmış olan Nazilli Belediyespor karşısında işimiz bir hayli zor görünüyor. Zira rakibimiz grupta;
* 14 Puan ve averajla lider
* Karacabey Bld.Spor ile yenilgisiz iki takımdan biri
* 10 golle en iyi averaja sahip takım
* Karacabey Bld.Spor’la beraber en çok puan toplayan takım (14 puan)
* En çok gol atan takım (13 gol)
* 2 Gollü Karacabey Bld.Spor’dan sonra, Pazarspor’la beraber 3 golle en az gol yiyen takım gibi en iyi istatistikle ri yakalamış durumda.



Attıkları 13 golün sekizini evlerinde oynadıkları maçta kaydetmiş, yedikleri 3 golün ikisini de yine evlerinde oynadıkları karşılaşmalarda yemişler.

Sakat ve Cezalılar

Somaspor’da Mehmet Bağlı ve Melih Şencan sakatlığı sebebiyle, Oğuzhan Nemli’de kırmızı kart cezası nedeniyle sahada olamayacak.

Ev sahibi Nazilli Belediyespor’da ise kasığında 2 santimetrelik yırtık tespit edilen İlyas Sarı maçta forma giyemeyecek..

Takımların Değerleri

Somaspor’un  piyasa değeri 746,500 Euro .Takımımızın yaş ortalaması ise 23

Ev sahibi Nazilli Belediyespor’un ise 1.800.000 bin Euro’luk bir değere sahip. Takımın yaş ortalaması ise 25

Maçın Hakemi ”Erdoğan Özkaya”

Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Klasman hakemi Erdoğan Özkaya yönetecek.. Özkaya , bu sezon 1.lig ve 2.ligde birer kere 4.hakem 3.ligde ise 2 kere orta hakem olarak görev almış.
Erdoğan Özkaya’nın yardımcılıklarını ise Göker Erel (Kırklareli) ve Sabri Üstünel (Kırklareli) yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Elif Köroğlu (İstanbul) olacak. Erdoğan Özkaya ve triosu, temsilcimiz Somaspor’un maçında ilk defa görev yapacaklar..

Tv Yayın

Bir aksilik olmaz ise karşılaşmayı TV 58 Kanalı canlı yayınlayacak..

SOMASPOR KELKİT BELEDİYESPORSonuç olarak bizleri çok zor maç bekliyor.. Biz takım olarak göze hoş gelen bir futbol oynamıyoruz. Yaptığımız en güzel şey takım halinde iyi koşup, iyi mücadele edip sabırla golü buluyoruz.. Bu deplasmanda da gerçek kimliğimiz olan; iyi koşu, iyi mücadele ve sabır yine bizlere başarı getirecektir.. Ha istediğimiz sonucu elde edemeyebiliriz de bu dünyanın sonu değil!.. Bu ligde herkes herkesi yenebilir..İki renktaşın mücadelesinde gülen biz olalım..SİYAH-BEYAZ DEVAM..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN