Nazilli Bld. Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Nazilli Bld. Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Ligde geçen haftayı Bay geçen Somaspor’un, Nazilli Belediye Spor ile sahasında oynayacağı 36.hafta maçını Bursa Bölgesi B Klasman hakemi Enver Aydın yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre; TFF 2.Lig Beyaz Grup 36.hafta maçında Soma Spor’un 7 Mayıs Pazar günü saat 15.00’da Ataürk Stadı’nda oynayacağı Nazilli Belediye Spor maçında Bursa Bölgesi B -Klasman hakemi Enver Aydın düdük çalacak. Aydın’ın yardımcılıklarını  Oğuzhan Yiğit Karpuz ve Bedirhan Soydemir üstlenecek. İki takım içinde büyük önem arz eden maçın dördüncü hakemliğini ise Ahmet Resuloğlu yapacak.

Orta hakem Enver Aydın

Maçın 29 yaşındaki Bursalı hakemi Enver Aydın ilk defa Somaspor’un maçında görev yapacak. Somaspor-Nazilli Belediyespor maçıyla 52.maçına çıkacak olan Enver Aydın, rakibimizin 3 maçını yönetti. Nazilli takımı, Enver’in yönettiği üç maçta sahadan 2 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı.

Somaspor’da ceza sınırında 4 oyuncu var!

Siyah-beyazlı ekibimizde cezalı oyuncu bulunmazken, Tunay Meral, Oğuzhan Yıldırım, Emrecan Bulut ve  Mücahit Aslan sarı kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Nazilli Bld.Spor maçında sarı kart görmeleri halinde 37.hafta deplasmanda Bursaspor ile oynayacağımız maçta cezalı duruma düşecekler.

Nazilli’de Hüseyin Cihan Avcu cezalı!

Öte yandan Nazilli Bld.Spor’da geçen hafta Arnavutköy Bld.Spor maçında sarı kart gören ve cezalı duruma düşen orta saha oyuncuları Hüseyin Cihan Avcu bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Dördüncü Randevu

Tarihlerinde dördüncü defa karşı karşıya gelecek iki takımın 36.hafta sonunda Nazilli Bld.Spor 12 galibiyet, 9 beraberlik, 13 mağlubiyet ve topladığı 45 puanla aynı puana sahip Arnavutköy Bld.Spor averajla üstünde 10’uncu  sırada yer aldı. Somaspor ise 14 galibiyet, 9 beraberlik, 10 mağlubiyet ve topladığı 48 puanla 8.sırada yer aldı. İki takımın ligin 17.haftasında Nazilli İlçe Stadı’nda oynadığı karşılaşmanın sonucu Nazilli Bld.Spor 2-0 Somaspor şeklindeydi.

2 Tanıdık İsim var

Nazilli Belediyespor’da önceki yıllarda bizimde formamızı giyen iki isim Nurettin Çağlar ve Ömer Kavurkacı var

İki takım arasında Nazilli’de oynanan karşılaşmanın kısa özetine hemen aşağıdan bakabilirsiniz. 

TFF 2.Lig beyaz Grup’un 17.haftasında Nazilli Belediyespor deplasmanına konuk olan Somaspor, karşılaşmayı 2-0’lık skorla kaybetti. Nazilli İlçe Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekibe üç puan getiren golleri 66.dakikada Furkan Apaydın ve 88.dakikada Anıl Arıcıoğlu attı.

İki takımın kendi aralarında oynadıkları maçlar

2022-23 2L Nazilli Belediye 2 : 0 Somaspor
2019-20 3L Somaspor 0 : 0 Nazilli Belediye
2019-20 3L Nazilli Belediye 1 : 1 Somaspor

Bağlantılı Haberler

Nazilli Bld.Spor 2-0 Somaspor
Somaspor’da İstikamet Nazilli
Nazilli Bld.Spor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Somaspor, Bir İleri Bir Geri
Zorlu Virajın 2.Ayağı
Somaspor-Nazilli  Maçının Hakemleri Belli Oldu
Nazilli Bld.Spor 1-1 Somaspor
Nazilli Bld.Spor-Somaspor Maç Önü
Nazilli-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Nazilli Bld.Spor’a Transfer Yasağı

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN