Nakliyeciler Takımı Ona Emanet

Nakliyeciler Takımı Ona Emanet

10 Mayıs’ta başlayacak Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasına şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Nakliyeciler Kooperatifi, takımın başına tecrübeli antrenör Doğan Gülşen’i getirdi.

Geçen sezon pandemi nedeni ile yarım kalan turnuvada 3 maçta 3 galibiyet ve topladığı 9 puanla gruptan lider çıkmayı garantileyen Nakliyeciler, pandemi nedeniyle başarısı gölgede kalmıştı. Bu yılda aynı başarıyı yakalamak için işi sıkı tutan Nakliyeciler, antrenör konusunda deneyimli teknik adam Doğan Gülşen’le anlaşma sağladı.

DOĞAN GÜLŞEN NAKLİYECİLERLE ANLAŞTI

Hayati Gümüş, ”Kupayı müzemizde görmek istiyoruz”

Nakliyeciler başkanı Hayatı Gümüş, sporu seven ve destekleyen bir yönetim olduklarını belirterek, ‘’Gerek Somaspor’a gerek bu turnuvada Nakliyeciler takımı olarak futbola desteğimiz sürecek. Geçen dönem biz yokken başarılı bir şekilde yarım kalsa da Doğan Gülşen’le iyi sonuçlar alan ekibimizi yine ona teslim ettik. İyi transferler yaparak bu yılda iddialı olup yönetim olarak kupayı müzemizde görmek istiyoruz.’’dedi.

Hasan Burak, ”Amacımız futbolumuzla renk katarak başarılı olmak”

Soma yönetiminde olan Hasan Burak, ‘’Başkanımız Hayatı Gümüş ve kaptanımız Mustafa Yüksel ile birlikte hedefimiz bu yıl turnuvada iddialı bir ekip olup futbolumuzla renk katarak başarılı olmak. Bu yüzden daha önce birlikteliğimizde Doğan Gülşen le güzel işler başardık yine başaracağımızı düşünerek kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz.’’dedi.

İlk Transfer Fatih Kaya

Bu güzel günlerin, turnuvayla beraber özlenen futbolun geri gelmesi ile transferlere de başlayan Nakliyeciler, ilk transferi herkesin yakından tanıdığı Fatih Kaya ile başladı. Doğan Gülşen, ‘’Fatih Kaya çok önemli bir transfer. Enerjisi, futbol aklı olarak çok yönlü kullanacağımız bir transfer. Başarılı olacaksak nokta transferler yapmalıyız.’’ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, yeni sezonda tek hedeflerinin turnuvada ses getiren bir futbol oynayarak hedeflenen kupayı almak olduğunu söyleyerek turnuvaya katılacak olan bütün takımlara başarılar diledi..

Tüm turnuva haberlerini görmek için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN