Nakliyeciler Lider, Esnaf Odası 3.Tamamladı

Nakliyeciler Lider, Esnaf Odası 3.Tamamladı

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 4.hafta Esnaf Odası-Orman İşletmesi ve Nakliyeciler-Sağlık Spor maçlarıyla geride kaldı.

A ve C-grubunu ilgilendiren ve filelerin toplam 13 kez havalandığı karşılaşmalarda; Esnaf Odası Orman İşletmesini 3-2, Nakliyeciler de Sağlık Spor’u 7-1 mağlup etti.

ESNAF ODASI 3-2 ORMAN İŞLETMESİ

Günün ilk karşılaşması A-grubunda oynandı. Esnaf Odası adına sıralama, Orman İşletmesi adına prestij niteliği taşıyan çekişmeli karşılaşma 3-2 Esnaf Odası üstünlüğü ile sona erdi. Esnaf Odasını galibiyete taşıyan golleri; 4′ 25 ve 62.dakikalarda Erhan Karadöngel kaydetti. Orman İşletme Müdürlüğünün gollerini ise 26′ Selahattin Yüksel ve 68.dakikada Ömer Tarakçı attı. Bu sonucun ardından 9 puana ulaşan Esnaf Odası son 16 turuna A-3 olarak gidecek.

Erhan Karadöngel (Esnaf Odası)

Erhan Karadöngel hatrick yaptı, sakatlandı!

Orman İşletmesi karşısında başarılı futbolunu attığı birbirinden güzel üç golle süsleyerek hatrick yapan Erhan Karadöngel, 64.dakikada ters hareketi sonrası dizi döndü ve maçı tamamlayamadı. Buradan talihszi oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İmbat’mı Yeni Anadolu mu?

Siyah-beyazlılar, grubu 5 maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 9 puanla Ticaret Odası ve Eli 3’ün ardından üçüncü sırada bitirerek eleme turunda D-grubu ikincisi (İmbat-Yeni Anadolu) ile karşılaşacak. İmbat’mı Yeni Anadolu Maden mi? bu sorunun cevabı yarın (p.tesi) iki takım arasında oynanacak maçtan sonra belli olacak.

Soma Orman İşletmesi Futbol Takımı

Orman İşletmesi veda etti!

Turnuvaya ilk defa katılan ve bu sezonu tecrübe edinen Soma Orman İşletmesi Müdürlüğü, son maçını Esnaf Odası takımıyla oynayarak, turnuvaya veda etti.

Mehmet Keskin (Soma Orman İşletme Müdürlüğü)

Mehmet Keskin: ”İlk defa katılmış olduğumuz turnuva da iyi tecrübe edindik.”

Orman İşletme Müdürü ve aynı zamanda takım kaptanı Mehmet Keskin, bloğumuza Esnaf Odası mağlubiyetini değerlendirdi
Mehmet Keskin, Esnaf Odası ile oynanan grubun son karşılaşmasında daha derli toplu bir takım görüntüsü çizdiklerini ve puanı kaçıran tarafın kendileri olduklarını belirterek “Orman İşletme Müdürlüğü olarak ilk defa katılmış olduğumuz turnuva da bu yıl iyi tecrübe edindik. “dedi.

”Bir sonraki yıl yapılacak turnuvanın hazırlıklarına başladık.”

İlk maçlarda takım olarak adapte olamadıklarını söyleyen Keskin, ‘’ Kendi oyuncularımızı tanımaya çalıştık. Bu sebepler neticesinde mağlubiyetler aldık. Son maçımızda daha derli toplu bir takım görüntüsü çizdik ve puanı kaçıran taraf olduk. Turnuvaya devam eden takımlara başarılar diliyorum. Bizler şimdiden bir sonraki yıl yapılacak turnuvanın hazırlıklarına başladık. Bizim gibi diğer kamu kurumlarını da bu turnuvaya katılmaya davet ediyorum. Bizleri kurum olarak zorlu bir yaz sezonu bekliyor canla başla orman yangınları ile mücadele ediyoruz yaz sezonu öncesi bu turnuva bana ve kurum çalışanlarıma iyi bir motivasyon kaynağı oldu. Saha da beraber mücadele verdiğimiz takım arkadaşlarıma, bizi desteklemeye gelen sporseverlere ve Turnuvayı düzenleyen emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Grup maçlarını tamamlayan iki takımın oynadığı maçları ve puan durumu

Esnaf Odası
Esnaf Od 2-1 Polis Gücü
Esnaf Od 6-2 Genç Öğrt
Esnaf Od 2-5 T.Odası
Esnaf Od 1-3 Eli 3
Esnaf Od 3-2 Orman İşletmesi

Orman İşletmesi
Ticaret Od 15-2 Orman
Genç Öğr 7-2 Orman İşl
Polis Gücü 8-2 Orman İşl
Polis Gücü 8-2 Orman İşl
Esnaf Od 3-2 Orman İşl

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM: Fırat Konurce
ESNAF ODASI:A.Karabacak-Şerif-Tolga-Ercan-Mustafa-A.Bayrak-Mehmet-Yusuf-Erhan
YEDEKLER: Emrah, Kazım, Halim, Şakir
ANTRENÖR:Kazım Ayazköylü

ORMAN İŞLETMESİ:Murat-Serdar-Uğur-Gürel-Ümit-İlker-Ahmet-Selahattin-Ömer
YEDEKLER:Mehmet, A.Yastı, A.Değirmenci, Hidayet, Selamet, Hüseyin, Fatih, Yunus
ANTRENÖR: Müjdat Alkış
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.4′ 25′ 62′ Erhan Karadöngel (Esnaf Odası), dk.26 Selahattin Yüksel, dk.68 Ömer Tarakçı (Orman işletmesi)

Nakliyeciler-Sağlık Spor Seromoni

NAKLİYECİLER 7-1 SAĞLIK SPOR

Günün ve dördüncü haftanın son maçı C-grubunda daha önce eleme turunu garantileyen ancak sıralama adına önemli olan maç; 7 puanla ikinci sırada yer alan Nakliyeciler ile, 3 puanla dördüncü sırada yer alan Sağlık Spor arasında oynandı. 70.dakika sonunda Sağlık Spor’u Kenan Bulut (3), Raşit Çakır (3) ve Dinçer Çakır’ın attığı gollerle 7-1 mağlup eden Nakliyeciler eleme turuna grup lideri, Sağlık Spor ise dördüncü sırada gidecek. Maçta Sağlık Spor adına tek golü Sefa Demirci kaydetti.

Kenan Bulut-Raşit Çakır (Nakliyeciler)

Kenan ve Raşit hatrick yaptı

Nakliyeciler takımında Kenan Bulut ve Raşit Çakır hatrick yaparak, kazanılan üç puanda büyük pay sahibi oldular.

Rakip Eli-2 oldu

Nakliyeciler, Sağlık Spor galibiyeti ile grubu 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve topladığı 10 puanla lider tamamlayarak, eleme turunda D-grubu dördüncüsü Eli-2 ile eşleşti. Karşılaşma 29.05.2024 Çarşamba günü saat 17.00’da oynanacak.

Sağlık Spor-Milli Eğitim-Soma Bld

Grubu 4 maçta 1 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 puanla dördüncü sırada tamamlayan Sağlık Spor, eleme turundaki rakibi B-grubu birincisi ile olacak. B-grubu birinciside 12 puanlı Milli Eğitim ile 9 puanlı Soma Belediyesi arasında yarın oynanacak maçta belli olacak. Sağlık Spor söz konusu takımla eleme maçını 30.05.2024 Perşembe saat 17.00’da oynayacak.

Grup maçlarını tamamlayan iki takımın oynadığı maçları ve puan durumu

Nakliyeciler
Nakliye 10-0 Nitromak
Nakliyeciler 4-4 ELİ-1
D.Hast 1-2 Nakliyeciler
Nakliyeciler 7-1 Sağlık

Sağlık spor
Sağlık 0-3 Devlet Hast.
Sağlıkspor 0-4 ELİ-1
Nitromak 1-2 Sağlık Spor
Nakliyeciler 7-1 Sağlık

Nakliyeciler-Sağlık Spor Seromoni

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Fırat Konurce
NAKLİYECİLER:Sefa-Fatih-Tayfur-İsmail-Raşit-İsrafil-Kemalettin-Dinçer-Kenan
YEDEKLER: Mustafa, Tamer, İsmail, Tuncay
ANTRENÖR:Mustafa Yüksel

SAĞLIK SPOR:Mustafa-Murat-Fatih-Rahman-Kenan-Hasan-Sefa-Mehmet-Abdurrahman
YEDEKLER: Ümit, Latif, Giray, İlker, Aytun
ANTRENÖR: Recep Duran
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.4′ 17′ 26′ Kenan Bulut, dk.60′ 61′ 66′ Raşit Çakır, dk.56 Dinçer Çakır (Nakliyeciler), dk.34 Sefa Demirci (Sağlık Spor)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenmiştir. Takipte kalınız!

PAZARTESİ MAÇ PROGRAMI:

📆 27.05.2024 Pazartesi
17:00 İmbat-Yeni And
18:30 M.Eğitim-Soma Bld

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN