Mustafa Şengül’ün İstikrarlı Futbolu Sevindiriyor

Mustafa Şengül’ün İstikrarlı Futbolu Sevindiriyor

Somaspor alt yapısından gelip formayı sırtına geçiren 22 yaşındaki defans oyuncusu Mustafa Şengül’ün istikrarlı futbolu, hem teknik heyeti hem de taraftarları sevindiriyor.

Sezonun ilk maçı olan Niğde Anadolu FK maçında yedek soyunan ve 58.dakikada oyuna girip formayı bir daha sırtından çıkarmayan Mustafa Şengül, Melih Şencan ile birlikte tandemi oluşturan isim oldu.

Başarılı defans oyuncusu Mustafa Şengül Çarşamba günü oynanacak Sarıyerspor maçının her maçın olduğu gibi bu maçında zor geçeceğini ileri sürdü. Grupta kolay maçın olmayacağını dile getiren Mustafa, ‘’Her maçın kendi içinde zorlukları var. Sarıyer maçı da bunlardan birisi. Ama biz her zamanki gibi kendi oyunumuzu ve mücadelemizi sahaya koyup son haftalarda ki yükselen grafiğimizi devam ettirmek istiyoruz. Sadece Sarıyerspor maçına değil, her maça aynı açıdan ve tek tek bakıyoruz. Her maçımızın değeri üç puan.  Zor maç, kolay maç diye ayırım yapmıyoruz. Takım olarak doğruları yapıp hedefe gitmek istiyoruz. İnşallah Sarıyer maçında galip gelip bizi destekleyen herkesi mutlu etmeye devam ederiz.’’dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN