Mustafa Şengül Geride Kalan 9 Haftayı Değerlendirdi

Mustafa Şengül Geride Kalan 9 Haftayı Değerlendirdi

2.Lig Beyaz Grup 9.hafta sonunda 14 puanla play-off hattının içerisinde bulunan Somaspor’da başarılı defans oyuncusu Mustafa Şengül, geride kalan 9 haftayı değerlendirdi.

Bu sezon ligde oynanan 9 maçın hepsinde ilk 11’de başlayan ve toplam 810 dakika sahada kalan 23 yaşındaki genç yetenek Mustafa Şengül, başarılı futbolu ve istikrarlı performansı ile göz dolduruyor.

Somaspor’un geride kalan 9 haftada ki durumunu ile ilgili bloğumuza açıklama yapan Mustafa Şengül;

‘’Sezonun ilk çeyreğini geride bıraktık. Şuan play-off potası içindeyiz ve her zaman buralarda olmak istiyoruz. Özellikle içerde oynadığımız Sivas Bld. ve Tarsus İdmanyurdu maçlarında ekstra kaybettiğimiz şanssız puanlar oldu , ama futbolda bunlar da var bazen şansınız yanınızda olmayabilir. Ligin ilk haftasından 9. Haftasına kadar her maç oyunumuz daha iyi hale gelmeye başladı. Sahada çok daha fazla doğruları yapan takım haline geldik , böyle olunca da skorlar gelmeye başladı. Yeni kurulan bir takımız, saha içinde birlikteliği, alışkanlığı olmayan bir takımdık ilk haftalar belki de onun şanssızlığını yaşadık. Ama artık her anlamda daha iyi bir takım haline geldik. Daha iyi yerlere gelmek için daha çok çalışmalı , sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz.”



Herkes herkesi yenebilecek güçte

”Ligde zor veya kolay maç olduğunu düşünmüyorum. Herkes herkesi yenebilecek güçte bunu maç maç görebiliyoruz. Bizde rakip ayırt etmiyor ve her maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Yakaladığımız bir ivme var bunu devam ettirmek için daha çok çalışmalıyız. Son olarak maçlara gelen tüm taraftarlara teşekkür ederken , stadımızı artık tümüyle dolu görmek istiyoruz. Taraftarımızla da birleştiğimizde ve stat da güzel atmosferi yakaladığımızda çok daha güçlü bir takım haline geleceğimizi düşünüyorum.’’diye konuştu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN