Mustafa Can Bircan Türkiye 2.cisi Oldu

Mustafa Can Bircan Türkiye 2.cisi Oldu

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından 25 Temmuz 2021 Pazar günü Balıkesir’de yapılan Karesibey Hava Koşusu yarışmalarında Soma Sotesspor Gençlik Kulübü Sporcusu Mustafa Can Bircan Türkiye 2.cisi oldu.

Türkiye’nin bütün illerinden toplam 202 sporcunun katılım sağladığı yarışmalarda Manisa İli ve İlçemizi temsilen bu yarışmaya katılan Soma Sotesspor Gençlik Kulübü Sporcusu Mustafa Can Bircan 50 libre limitli 50 yaş üstü hava koşusunda (Menzil atışında) 359 metre 69 cm ile Türkiye 2.cisi oldu.Soma Sotesspor Kulübünden Mustafa Can Bircan Türkiye 2.cisi Oldu

Büyükler Türkiye Şampiyonası Bursa’da

Aldıkları başarılı sonuçlarla Manisa ilimiz ve ilçemizi gururlandıran Soma Sotesspor Gençlik Kulübü Okçuluk Takımı, 31 Temmuz Cumartesi günü Bursa Atıcılar Atletizm Pisti sahasında Büyükler Türkiye Şampiyonası Final Koşusu yarışmalarında derece almak için mücadele edecekler.. Final Koşusu yarışmalarına İlçemizi Halil İbrahim İlhan, Mustafa Can Bircan ve Teslime Bircan temsil edecek.

Manisa İlimizin ve Soma İlçemizin Okçuluk Sporunda gurur kaynağı olan Geleneksel Türk Okçuluğu Soma Sotesspor Gençlik Kulübü sporcu kadrosu ve emeği geçenleri kutluyor, Bursa’da gerçekleşecek olan yarışmalarda başarılar diliyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN