Mustafa Aydın’dan Somaspor Taraftarına Mesaj Var

Mustafa Aydın’dan Somaspor Taraftarına Mesaj Var

TFF 2.Liginde 2021-2022 sezonu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. İlçemiz temsilcisi Somaspor, yeni sezona kendi evindeki Niğde Anadolu FK maçıyla başlayacak.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda genç oyunculardan kurulu mütevazi bir kadro kuran ve teknik direktör Burhanettin Basatemür, yardımcı antrenörler Mahir Çeneli, Mustafa Şen, Gökmen Çalışkan ve Erencan Eren nezaretinde lige hazırlanan Siyah-Beyazlı ekipte, ilk maçta hedef mutlak galibiyet olarak belirlenirken; Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın sezona taraftarlarının desteğiyle iyi bir başlangıç yapacaklarını ifade etti..

 

Başkan Mustafa Aydın, her zaman takımın arkasında 12.adam olarak yer alan taraftarlarına güvendiğini belirterek şunları söyledi:

26 yıl aradan sonra ilk kez mücadele edeceğimiz 2.lige bu hafta başlıyoruz. 5 Eylül Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Niğde Anadolu FK maçı ile vira bismillah diyeceğimiz ligde her zamanki gibi takımımızın 12.adamı siyah incileri tribünlerde görmek pandemi nedeni ile ilk kez seyircili oynayacağımız iç saha maçında coşkuyu yaşamak istiyoruz. Futbolun ruhu taraftardır. Bu ruhu bu Pazar Atatürk stadyumunda takımımızın ateşleyicisi olarak arkamızda görmek istiyoruz. Stadyuma gelirken mutlaka 14 gün öncesinden 2 aşı olmak gerekiyor ya da maçtan 48 öncesinden PCR testi negatif olması gereken bir TFF’nin yayınladığı bir sağlık protokolü var. Stadyum önünde herhangi bir cezaya maruz kalmamak için lütfen bu hususlara tüm taraftarlarımız riayet etsinler.”dedi.

Onur Ulaş’ın Dışında Eksiğimiz Yok

Aydın, ”Takımımız 12 Temmuzdan beri 3 etap halinde yaklaşık 50 gündür lige hazırlık için oldukça başarılı ve verimli hazırlık dönemi geçirdi ve lige hazır hale geldi. Onur Ulaş dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor. Oyuncumuz Onur Ulaş’ın aramıza katılması maalesef biraz daha uzadı. Kendisine tekrar geçmiş olsun diyoruz.

somaspor siyah inciler

”Futbol Tutkusu Büyük Olan Bir İlçeyiz”

Futbolla yatıp futbolla kalan Kömür diyarı Soma’nın özlemini bu hafta sonu gidereceklerini söyleyen Aydın, ” İlçemiz futbol tutkusu olan bir İlçe ve bu tutkuyu hafta sonu oynayacağımız Niğde Anadolu FK maçında doyasıya yaşayıp lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Tüm oyuncularımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyorum. Pazar günü saat 16:30’da Soma Atatürk stadında buluşmak dileği ile” ifadelerini kullandı..

İlgili Haberler

Somaspor’da Niğde Anadolu FK Mesaisi Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN