Mustafa Aydın’dan Basın Açıklaması

Mustafa Aydın’dan Basın Açıklaması

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda genç ve isimsiz oyuncularla yola çıkan Somaspor’da başkan Mustafa Aydın, yeni sezon öncesinde basına kısa açıklama yaptı.

.

Yeni bir yapılanmayla 2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu, 2019-2020 sezonunda da yükseldiği TFF 3.Lig’de büyük bir başarıya imza atarak play-off final maçında ikinciliğin kapısından dönen Somaspor’da, Kulüp başkanı Mustafa Aydın‘ın yaptığı kısa basın açıklaması şöyle:

”Değerli basın mensupları Somaspor olarak sizler aracılığı ile bugüne kadar yapmış olduğumuz transfer çalışmalarımızı ve tüm gelişmeleri spor kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.

Kısıtlı imkanlara rağmen geçen sezon normal ligi ikinci sırada tamamlayan ve play-off finalinde 2.ligin kapısından geri dönen Somasporumuz’da, hedef bu sezonda ligi üst sıralarda tamamlamak.

Somaspor olarak bizlere gönül veren taraftarlarımızı memnun edecek, şampiyonluk hedefimize ulaşacağımız bir takım oluşturmak için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Teknik direktörümüz Burhanettin Basatemür’un istekleri doğrultusunda transferlerimizi titizlikle yapmaya gayret gösteriyoruz.

Somasporumuzun kadrosunda 11 iç transfer, 13 dış transfer ve 2’de alt yapıdan olmak üzere toplam 26 futbolcu bulunuyor.

Bugüne kadar toplam iç transferde 11 (Onur ULAŞ, Nurettin ÇAĞLAR, Melih ŞENCAN, Muharrem Tunay MERAL, Erkul KÜÇÜK, A. Beytullah ÖZER, Mustafa ŞENGÜL, Kadir KARIŞ, Arda ÜNAL, Özcan KALMAN, Özkan KALMAN)



Dış transferde 13 (Burak BALABAN, Hakan ÇAKIR, Uğur CAN, Umut Koray ÖZ, Oğuzhan YILDIRIM, Özcan AYDIN, Enes BAYIR, Muhammed ÖZTÜRK, Abdullah KASAP, Eren YEŞİL, Yasin YILDIZ, Yusuf AKLAN, Abdulkadir ÇELİK)

Alt yapıdan da 2 (Cengizhan AKBULUT ve Serkan GÖLLÜKÇÜ) olmak üzere toplam 26 futbolcuyla mukaveleme imzaladık ve bu 26 futbolcumuz şu anda kamp kadromuzda yer almaktadır.

Yeni transferler için de bazı futbolcularla görüşmelerimizi devam ettirerek Esenler Erokspor maç öncesinde tüm transfer hazırlıklarımızı tamamlamayı hedefliyoruz..

Her şey düşündüğümüz ve istediğimiz şekilde devam ediyor. Çok büyük harcamalar yapmadan, bütçemize uygun transferlerle takımımızı kurduk. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda lige İstanbul deplasmanında galibiyet ile başlayıp seri yapmak istiyoruz. Bütün bunlara ilave olarak ta taraftarımızın keyif alacağı bir sezon yaşamak istiyoruz.”açıklamalarında bulundu.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN