Mustafa Aydın Serik Maçını Değerlendirdi

Mustafa Aydın Serik Maçını Değerlendirdi

27.Haftayı 2-1’lik Serik Belediyespor galibiyeti ile kapatan Somaspor’da kulüp başkanı Mustafa Aydın karşılaşmayı değerlendirdi.

Mustafa Aydın, “Öncelikle yoğun maç trafiğinde özveri ile müdacele eden sahada karakter ortaya koyan Serik Belediyespor maçını galibiyet ile noktalayan tüm sporcularımızı ve kenar yönetimi teknik ekibimizi yürekten kutluyorum.

Genç ve başarıya aç bir oyuncu grubu ile ligde mücadele ediyoruz. Çok zorlu rakiplerle sıkışık bir lig takviminde maçlar oynuyoruz. Bu süreçte her takımda olan düşüşler biz de oldu. Oyuncularımızın azimli ve fedakar mücadelesi hep vardı. Bu süreçte gerek sakatlık gerek cezalı oyuncularımızın olması aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın uyumu durumumuzu etkiledi. Somaspor olarak hep hedeflerin içinde olduk hep mücadelenin içinde olduk. Bizim şehrimiz mücadele emek ve alınterinin şehri takımımızda öyle dünde geriden gelerek maçı kazandık. Bu seviyede çok önemli bir olgu.
Somaspor olarak hiçbir hedeften vazgeçmiş değiliz, hep mücadele edeceğiz oyunu güzelleştirerek Türk futboluna önemli katkılar sunacağız bunu yaparken sıralama da ki amacımız hep olduğumuz yerden bir üstü olacak, Türk futbolunda yer ve isim yapmış önemli şehirlerin takımları ile üst düzey maçlar yapıyoruz, hepsine saygı duyuyoruz Somaspor’u da saygı duyulan bir marka haline getirmenin de mutluluğunu yaşıyoruz.

Ligimiz de en zor deplasman olarak Somaspor gösteriliyor bu önemli bir futbol kültürü kazanımı böyle devam etmesi için çalışmaya mücadeleye devam edeceğiz.

Somaspor markasını ülke düzeyinde daha güzel yerlere getirebilmek için daha üstlere çıkarmak için şüphesiz sponsor ve reklam desteğine artarak devam eden bir ihtiyacımız var. Bu bağlamda şehrimizin değeri her bir firmamızı Somaspor markasını yükseltmek için desteklerini artırmaya davet ediyorum.”dedi.



 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN