Mustafa Aydın: ”Mükemmel Galibiyet Aldık”

Mustafa Aydın: ”Mükemmel Galibiyet Aldık”

Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, Elazığ Karakoçan FK karşısında aldıkları galibiyetin ardından oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

TFF 3.Lig 3.Grup 20.haftasında Elazığ Karakoçan FK’yı sahasında 3-1 mağlup eden Somaspor’da kulüp başkanı Mustafa Aydın, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Bloğumuza konuşan Aydın, ” Öncelikle tüm oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Mücadeleyi hiç bırakmadan usanmadan ısrar ederek isteyerek azimli bir şekilde sahada galip ayrıldılar. Rakiplerimizin puan kaybedebileceğini düşünmüştük maçtan önce bunu avantaja çevirme puan farkını açma pozisyonu olan bir maçı +3 puan ile tamamlamak istiyorduk. Sahaya karakter koyan maçı daha fazla isteyen taraf bizdik öyle de oldu. Güzel oyun ile güzel bir galibiyet inşallah devamı gelecek.” dedi.


SOMASPOR KULÜP BAŞKANI Mustafa Aydıın Mükemmel Galibiyet AldıkTaraftarları Unutmadı!

Mustafa Aydın konuşmasının devamında, ”Anlamlı galibiyeti bize güvenen her zaman desteğini arkamızda gördüğümüz şehrimize taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Ligde çetin ve zor haftalara girdik. Tek tek bakıyoruz maçlarımıza, bir hedefe kenetlendik şehir bunu hak ediyor. Pandemi nedeniyle taraftarımızla tribünde beraber olamasak ta yolda cadde de her yerde onların mutlu olduğunu görmek bizi ayrıca mutlu ediyor. Geçen sene finalde kalan hikayemizi bu sene tamamlamak istiyoruz. Yolun sonu güzel olsun inşallah. Tüm oyuncularımızı ve teknik heyetimizi bir kez daha yürekten kutluyorum. Bize her zaman destek olan maddi manevi her sorunumuzla birebir ilgilenen bugün de tribünde takımımıza destek için gelen Manisa Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Özkan beyefendiye teşekkür ediyoruz.’’ifadelerini kullandı.

Maçın geniş detayları için buraya
Video Görüntüleri için şuraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN