Mustafa Aydın İlk Yarı İçin Önemli Açıklamalarda Bulundu

Mustafa Aydın İlk Yarı İçin Önemli Açıklamalarda Bulundu

Somaspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydın, TFF 2.Lig Kırmızı Grubun ilk yarısını 32 puanla yedinci sırada bitirmelerine ilişkin, “2021-22 Sezonu ilk devresini İnegöl spor galibiyeti ile sonlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğu bize yaşatan teknik ekip ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Onlar en iyisini hak ediyor.” dedi.

Aydın, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 19. haftasında deplasmanda oynadıkları ve 1-0 galibiyetle biten İnegölspor maçının ardından bloğumuza değerlendirmelerde bulundu.

Camia olarak lige başlarken çekimserlik yaşadıklarını ifade eden Aydın,

” Tabi lige başlarken 27 yıl sonra çıktığımız 2.ligde tüm camianın üzerinde bir çekimserlik vardı, acaba! soruları hep karşılaştığımız durumdu. Bu durumu pozitif manada değiştirmek için inanmış adanmış ekip ruhu ile kadro planlaması çalışmalarımızı yaptık. Bu çalışmaları yaparken Manisa Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Özkan bey ve Belediye Başkanımız Sayın Ali Tulup bey’ den her konuda olağanüstü destek aldık. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.



Aydın, Somaspor Kulübü olarak lige başlarken amaçlarının keyif alan keyif veren rakiplerine saygı duyan, rakiplerin de saha da oynadığımız futbol ile saygı duyulan daima yarışan her zaman bir hedef içinde olan bir ekip olmaktı. Herkesin işini en iyi şekilde yapması için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

‘’Ligin ilk devresini sonlandırdığımız bu hafta itibari ile tüm bunları gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mücadele ettiğimiz 2.Lig Kırmızı grup spor otoritelerinin ‘’şampiyonlar ligi’’ diye tabir ettiği oldukça güçlü ve futbol ekolü olan takımların olduğu bir grup. Çok yüksek bütçeli maliyetli takımların olduğu bir grup. Onbin seyirciye oynayan takımlarla mücadele ettik. Farklı mağlubiyetler alsak ta bütün maçlarda başa baş mücadele ettik. İki tane namağlup takımı yenerek ligde gerçekleştirilemeyenleri Somaspor olarak biz gerçekleştirdik. Liglerin gol kralı bizim oyuncumuz, fair play adına en güzelini de bizim oyuncumuz yaptı.’’dedi.

Transfer ve ikinci yarı hazırlıklarına da değinen Aydın:

” Şimdi artık Ligin ikinci devresi için çalışmalarımıza başlıyoruz. Bugün hocamızla toplantımız olacak ikinci yarı için transfer ve diğer planlamalar için yol haritası belirleyeceğiz. Her transfer döneminde olduğu gibi takımımızda gidenler olacak gelenler de olacak eksik iki mevkiimize transfer yapmayı planlıyoruz. Devre arası transferi zor ve riskli bir iş bunun için mali yapımıza uygun takım karakterimize uygun nokta atışı transfer yapmamız gerek, bu çalışmalarımızı transfer dönemi başlayana kadar sonlandırmak istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

İlk yarıda sergilen başarılı futbol ve sonuçların ardından ikinci yarıda da aynı başarılı sonuçlar elde edilmesine dair

‘’Ligin ikinci devresi daha zorlu geçiyor ve maçlar daha kritik hale geliyor, telafisi olmayan haftaların yaşanacağı bir süreç, artık Somaspor olarak herkesin play-off adayı gösterdiği bir ekibiz, bu hedeflere ulaşmamız için takımımız daha fazla desteklenmeli, On bin seyirciye oynayan takımlarla oynuyoruz en azından biz de dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz.’’



Aydın, destek olanları da unutmadı

‘’Bugüne kadar Kulübümüze destek olan başta ana sponsorumuz İmbat Madencilik ve Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız bey ve Soma Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Hayati Gümüş bey’e maden şirketlerimize esnaflarımıza iş insanlarımıza tüm sponsorlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.Teşekkür ediyoruz. Somaspor markasınının daha fazla desteklenmesini umuyoruz.”

İkinci yarının startı 1 Ocak’ta verilecek

Mustafa Aydın ikinci yarı çalışmalarıyla ilgili olarak ta: ‘’Takımımız 1 Ocak Cumartesi kendi tesislerimizde toplanarak 16 Ocakta başlayacak ikinci devre çalışmalarına hazırlanacaktır. Bu süreçte 2 veya 3 hazırlık maçı oynayacağız. 2021-22 sezonu ikinci devresi tüm takımlara başarılar dilerim.’’diyerek değerlendirmesini sonlandırdı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN