Mustafa Aydın, Genç Dinamik Coşkulu Bir Takım Oluşturuyoruz

Mustafa Aydın, Genç Dinamik Coşkulu Bir Takım Oluşturuyoruz

Somaspor Kulüp başkanı Mustafa Aydın, genç dinamik coşkulu yarışan bir takım oluşturuyoruz.

Yeni Sezon için geçen sezon olduğu gibi bu sezonda sessiz ve derinden gitmeyi hedefleyen Somaspor’da iç ve dış transferde hareketli günler sürerken kulüp başkanı Mustafa Aydın genç dinamik coşkulu yarışan bir takım oluşturuyoruz açıklamalarında bulundu.

MUSTAFA AYDIN

Somaspor olarak yeni sezona geçtiğimiz sezona oranla daha güçlü girmeyi hedeflediklerini söyleyen Mustafa Aydın, güçlü grupta mücadele edeceklerinin altını çizerek, “Elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanarak iç ve dış transfer de takımımızın eksikliklerini en iyi şekilde telafi etmeye çalışıyoruz. Teknik ekibimiz ve transfer komitemiz bu konuda çok titiz hareket ediyor.. Şu anda ön bölgede santrafor mevkiinde oynayacak oyuncularla görüşme halindeyiz. Onlarla da büyük ölçüde anlaşmak üzereyiz. Bir iki güne kadar anlaştığımız oyuncuları kamuoyu ile paylaşacağız. İmkanlar doğrultusunda elimizden geleni yaparak Soma’ya yakışır, heyecan verici, coşkulu ve arzulu bir takım yaratma peşinde olduğumuzun bilinmesini isteriz.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN